Moje šťastná hvězda

Odejde ze Slunečné?

Bojí se snad noční můry ze své minulosti?

Sotva se mu začalo dařit, už by nejraději ukončil dobře rozjetou kariéru. Co se LUKÁŠI LANGMAJEROVI (40) stalo tak strašného?


Hvězda primáckého seriálu Slunečná se má jako v bavlnce. Jenže to mu zřejmě nestačí. Lukáš Langmajer (40) si díky tomuto projektu přijde na slušný balík peněz, neboť tam ztvárňuje jednu z hlavních rolí.


Přednedávnem se ale začalo v zákulisí proslýchat, že má svou seriálovou cestu definitivně ukončit a věnovat se víc sobě a své milované rodině. Jak pak ale chce všechny doma uživit?


Manželka Lucie stála vždy pevně při něm.

Není vůbec nadšená!

Jeho žena Lucie Langmajerová (40) z toho však moc šťastná podle všeho nemá být. Sama loni na vlastní kůži poznala, jaké to je, když musí celou rodinu táhnout sama. Tehdy se zavřela divadla a přerušila se veškerá natáčení, Ačkoli se tomu měl herec zpočátku bránit, nakonec se rozhodli, že on zůstane doma s dětmi a ona bude normálně pracovat.  

Jak se ale zdá, čas strávený s milovanou rodinou se mu natolik zalíbil, že by to takhle chtěl asi praktikovat častěji. Jenže to mu přeplněný diář neumožňuje. Na natáčeních musí být mnohdy až do noci a své dva potomky tak vídá opravdu jen zřídka. Lukáš by chtěl mimoto také víc cestovat.

Raději má svůj klid a psychickou pohodu

I když asi moc dobře ví, že by tím manželce způsobil zřejmě velkou újmu, má to všechno myslet smrtelně vážně. Přece jenom děti rostou jako z vody, ani se nenaděje a budou už velké. Proto je pro něj důležité, aby s nimi byl častěji, než tomu bylo doposud.

Navíc má mít i strach, aby se mu kvůli přílišnému stresu z natáčení nevrátily jeho psychické problémy. Před lety si sáhl na úplné dno, a dokonce se pokusil i o sebevraždu. Možná i proto by raději odešel a začal zase žít poklidným životem.

S manželkou by tak měli najít nějaký kompromis, který by byl výhodný pro obě strany a neblaze neovlivnil jejich pevný svazek. Jistě to ale zvládnou. Osud už manželům do cesty postavil mnoho překážek, se kterými se dokázali vypořádat po svém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden