Můj kousek štěstí

Ztratila drahý šperk od muže

Takhle krásnou postavu dlouho neměla. Herečka známá ze seriálu Slunečná se dala na hubnutí a jde jí to více než dobře. Eva Decastelo (42) sama přiznává, že svou současnou hmotnost měla naposledy před dvanácti lety, a tak si to nyní také náležitě užívá a vystavuje ji, jak se jen dá.

Se svým tělem se naposledy rozhodla pochlubit na pěkně žhavém focení, kde předvedla v přímém přenosu, že na váze opravdu ztratila, nakonec to ale k její smůle nebylo to jediné, oč přišla.

Manžel René Decastelo může její roztržitost využít v nějaké zápletce.

Bála se svého muže

V různých sexy outfitech pózovala jako o život a ani si nevšimla, že jí z krku sklouzl zlatý řetízek s přívěskem. A nejednalo se o jen tak nějaký šperk, Eva jej dostala dárkem od svého manžela René Decastela (47) a nutno podotknout, že za něj nezaplatil málo.

René přece jen jako scenárista veleúspěšného seriálu Slunečná, teď o peníze jistě nemá nouzi, a tak si může dovolit vybrat své manželce v klenotnictví dárek za pořádný balík. Samozřejmě ale nepočítá s tím, že se jí podaří takový poklad jen tak ztratit.

Není proto divu, že se jeho žena obávala, jak bude na její nepozornost reagovat. „Byl secesní a hodně drahý. Obrečela jsem to a taky jsem se obávala reakce manžela,“ přiznala vystrašená herečka.

Musela s pravdou ven

Jelikož se řetízek nenašel, Eva musela s pravdou ven. Přiznala se manželovi a oba se smířili s tím, že o klenot za desetitisíce nadobro přišli. Jak je ale vidět, poctiví lidé pořád ještě existují a Decastelo by jim teď měla líbat ruce.

Za deset dní od nešťastného focení, totiž měla telefonát, ve kterém se dozvěděla, že se šperk našel. Je tedy nyní štěstím bez sebe a je jasné, že na své cennosti si již bude dávat lepší pozor. I když, manžel si po této nepříjemnosti asi rozmyslí, zda ještě někdy své ženě koupí tak drahý dárek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden