Moje šťastná hvězda

Odešla milovaná Popelka, v našich srdcích ale bude navěky

Moje šťastná hvězda

Zemřela nejúžasnější a nejkrásnější česká herečka a celý filmový svět pláče. Do nebe odešla žena, která dokázala zahrát každou roli s grácií a neuvěřitelnou lehkostí.

Zbožňovali ji nejen diváci, ale i kolegové. LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÁ (†68) před pár dny odešla do hereckého nebe a Česko přišlo o jednu z nejúžasnějších hereček v historii.

Byla nejen krásná, ale i neskutečně talentovaná. Libuška Šafránková (†68) se už ve dvaceti letech stala uznávanou herečkou. Národ si ji tak oblíbil, že si nikdo nechtěl připustit, že by tu jednoho dne nemusela být.

Bohužel navždy odešla ve středu 9. června 2021, pouhé dva dny po svých narozeninách. V ten den měla dopoledne podstoupit operaci a její blízcí doufali, že po nutné rekonvalescenci se bude moci vrátit domů.

K tomu ale nedošlo a v odpoledních hodinách její syn Josef Abrhám (43) mladší

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden