Můj kousek štěstí

Co takhle svatba, Marku?

Hvězda seriálu Comeback Marie Doležalová (34) se s budoucím životním partnerem, Markem Zelinkou (34), profesionálním tanečníkem, seznámila v televizní soutěži StarDance.

Dvojici se narodila dcera Alfréda (2) a syn Rudolf (1). Za starých dobrých časů bylo naprostou samozřejmostí, že by se jejich rodiče odebrali k oltáři ještě před narozením prvního miminka, jinak by je lidé pomluvili.

Neslušelo se žít na psí knížku, rodily-li se děti jako na běžícím pásu. Ostatně i Marie Doležalové se sem tam někdo odváží zeptat, zdali plánuje svatbu. Takové dotazy herečka považuje za nešetrné, nenávidí je a pokaždé jí spolehlivě zkazí náladu.

„My nevyvracíme, že k tomu někdy v budoucnu dojde, ale nevidíme to zatím jako důležité,“ vysvětluje. „Za největší závazek vůči druhému považujeme, že jsme se rozhodli mít spolu děti. To je pro nás důležité.“

Má teď jiné starosti než vybírat si ve svatebním salonu krajkovou róbu. Dvě dětičky narozené tak krátce po sobě jsou horší než pytel blech. Kdyby se teď mladé herečky někdo zeptal, zda plánuje třetí miminko, odpověděla by: „Dejte pokoj!“ Dvě děti a kocour ji zaměstnávají na plný úvazek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden