Moje šťastná hvězda

Odjede brzy na Sicílii za novým milencem?

O svém soukromí většinou EVA HOLUBOVÁ (61) nemluví. Má pocit, že není o čem. Přesto její manžel nejspíš není jediným mužem v jejím životě. Neodolala kouzlu temperamentního Itala?

Každý ví, že jejím druhým domovem je Itálie. Eva Holubová (61) miluje místní jídlo i kulturu. Se svým manželem proto jezdí na dovolenou dlouhá léta právě do této země.

Nyní se ale začíná ukazovat, že do Itálie možná nejezdí jenom kvůli tamní atmosféře, ale i kvůli jedné osobě, s níž se už nějaký ten pátek zná. V minulém roce v jejich vztahu ale mělo dojít ke zlomu. Co na to ale říká její manžel?

Jsou spolu už přes třicet let a za tu dobu se nad jejich manželstvím nikdy žádná výrazná mračna nestahovala. A pokud ano, herečka je dobře tajila. Nyní to ale vypadá, že některá z hereččiných tajemství začínají vyplouvat na povrch.

Mužům láme srdce od mládí

Se svým současným manželem Miroslavem Zdeňkem se seznámila na Divadelní pouti, kde zpívala a Zdeněk vypomáhal, kde bylo zrovna třeba. Od té doby se od sebe nehnuli ani na krok. Žádná velká láska to ale rozhodně nebyla.

Zkrátka si rozuměli, měli společné zájmy, což nakonec vyústilo ve svatbu. O herečku však neměl zájem jenom on, mnoho mužů bylo paf z jejího šibeničního humoru, intelektu i nevšedního hereckého talentu.

Holubová však není ženou, která se bezhlavě zamiluje a nechá se odloudit jiným mužem. Jednoho si vybrala a slíbila mu doživotní věrnost. Ani když se o ni snažil slavný kolega a herecký manžel Bob Klepl (62), nepodlehla.

On přitom všude údajně rozhlašoval, jak moc mu na Evičce záleží. Dodnes je pro něj nejlepší přítelkyní, které může svěřit všechna svá tajemství. Zároveň ale nikdy nepřestal Evu svádět. A údajně nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby to na ni nezkusil.

Ta se mu však jenom směje, ona sama ho považuje spíš za bratra než kohokoli jiného. Ačkoli je Eva zdánlivě ve věku, kdy už by ji muži neměli zajímat, místo toho by se měla starat o rodinnou pohodu a těšit se na vnoučata, ve skutečnosti má energie na rozdávání a stále touží být středem pozornosti v každé společnosti.

Už se nemůže dočkat, až se vrátí do druhého domova

Už před mnoha lety se herečka zamilovala do slunné Sicílie. Oblíbila si ji tak moc, že si tam s  manželem pořídili dům, kde také každoročně tráví dovolenou. Nežijí si tam v žádném luxusu, ale zato v klidu a pohodlí, které si tam sami vytvořili.

Také tam ráda zve své přátele, s nimiž hoduje a popíjí. Na Sicílii je už jako doma, což dokazuje i to, že si prý na ostrově našla spoustu přátel. Mezi nimi se podle všeho nápadně objevu je i jeden charismatický Ital, který se vždy nemůže dočkat toho, až Eva zase na ostrov navštíví.

Její přátelé tvrdí, že bydlí jen kousek od sebe, díky tomu se tak mohou často navštěvovat u  sebe doma. Onen přítel je také jedním z hlavních důvodů, proč si Eva Sicílii tolik oblíbila. Současná koronavirová doba jí ale příliš nepřeje, proto stále neví, kdy se do svého druhého domova znovu dostane.

Naposledy tam byla na podzim. Pravidla cestování jsou dnes natolik přísná, že se je Evě nechce příliš absolvovat. Navíc ji svazuje i role ve Slunečné, kde v posledním roce září.

Spřízněnou duši našla v Italovi

Patří mezi hlavní postavy, proto natáčí den co den. Na volno nemá ani pomyšlení. Jejímu muži to však nevadí, za ta léta prý mají jeden druhého natolik plné zuby, že pár hodin bez sebe berou jako vítanou očistu. To italský přítel má však k Evě nejspíš vztah zcela jiný, dalo by se říct, že téměř mimořádný.

Před pár dny totiž v hereckých kuloárech začala kolovat zpráva, že se za Evou chystá do České republiky. Naposledy se měli setkat minulé léto, od té doby přece jenom uplynula dlouhá doba. Co na to ale říká její manžel? Italského přítele samozřejmě moc dobře zná.

Nikdy ho však za hrozbu pro své manželství asi nepovažoval. Vždyť jeho žena už není ve věku, kdy by se nechala odloudit nějakým jiným mužem. Ovšem nic není nemožné. Eva je sice svému muži jistě bezmezně věrná, ale na druhou stranu jsou velmi odlišní, což prý herečce s přibývajícími léty začíná vadit.

On se společnosti vyhýbá a nejraději by trávil dovolenou sám nebo maximálně se svou ženou, Eva je naopak společensky založená, musí být stále ve středu dění, pořád by něco podnikala a něco plánovala. Teď je ale ve všech aspektech dost omezená, proto hledá nové rozptýlení. A třeba ho našla po boku charismatického Sicilana.

Co jí vlilo krev do žil?

Ten je zřejmě přesným opakem jejího manžela. Nejenže je mladší, ale také mnohem podnikavější, což Eva jednoznačně vítá. Když si něco usmyslí, ihned to udělá. Proto není vůbec nepravděpodobné, že dostal nápad navštívit Evu v Česku, a proto si hned zarezervoval letenky, aby svému plánu dostál.

Herečce by dozajista vlil novou krev do žil. Ale i ona má nejspíš už své plány. Na začátku minulého roku se údajně nechala slyšet, že by ráda důchod přivítala velkou životní změnou.

Na důchod už má překvapivý plán

Tou by mělo být stěhování. Sicílie ji natolik uchvátila, že by zde chtěla strávit poklidné stáří. Alespoň tak její sen každý vnímal. Ovšem s oním italským přítelem její plány a sny získávají zcela nový rozměr. Že by se tam chtěla odstěhovat právě kvůli němu?

Láska kvete v každém věku a Eva je natolik chytrá a zábavná, že by nebylo divu, kdyby okouzlila ještě nějakého muže. Jen manžel prý zůstává k jejímu kouzlu zcela netečný a dál se skrývá v soukromí a lamentuje nad tím, jak podnikavou, až někdy divokou ženu má. Je ale dost možné, že o ni nakonec přece jenom přijde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden