Moje sladké tajemství

Odkopne dalšího chlapa, až ji přestane bavit?

Moje sladké tajemství

Hanychová po rozvodu střídá jednoho muže za druhým.

Vždycky měla pověst nespoutané divošky. I když se zdálo, že se Agáta Hanychová (36) přece jen usadí, když se provdala za Jakuba Prachaře (37), nakonec i tato láska nevydržela. A Agáta teď chlapce střídá ve velkém, což se nelíbí zejména její mamince Veronice Žilkové (59).

Oblíbená herečka Veronika Žilková (59) na Agátu (36) nedá dopustit. Nejstarší dcera jí byla mnohokrát oporou v těžkých životních situacích, mamince pomáhala i s hlídáním kdysi malé Korduly (15). I když si Agáta vybudovala v showbyznysu pověst rebelky, Žilková víceméně taktně mlčí.

I co se týká Agátiných partnerů, kterých se u Agáty v poslední době vystřídalo hodně. Žilková jen naznačila, že jí dcera nemá vodit domů někoho, kým si není jistá.

Prachaře měla opravdu ráda

Dnes se Žilková netváří příliš nadšeně, když se vysloví jméno jejího bývalého

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden