Moje šťastná hvězda

Odpustila snad partnerovi nevěru?

Vztah herečky DANY BATULKOVÉ (65) a ONDŘEJE ZAJÍCE (64) měl projít velkou krizi. Jejich vztah měla údajně narušit jiná žena. Měl skutečně Zajíc milenku?


Hvězda seriálu Dobré zprávy Dana Batulková (65) už spoustu let žije s divadelním režisérem Ondřejem Zajícem (53). V nedávné minulosti se ale šuškalo, že mají velkou krizi, a dokonce to vypadalo, že ho vymění za svého sympatického kamaráda Miroslava Trávníčka.


Proč se málem rozešli? Vztah Batulkové se Zajícem sice stále trvá, nicméně ještě nedávno byli kousek od rozchodu. Sice to mělo být oficiálně proto, že prý nemá Batulková na Zajíce čas a raději ho tráví s dcerou Marianou Prachařovou (29), nicméně možná v tom byla nevěra.


Na začátku minulého roku totiž neodcestovala na dovolenou se svým partnerem, ale s neznámým mužem, ze kterého se později vyklubal kamarád Miroslav Trávníček.


S kamarádem si užila dovolenou. Doteď se ale šušká, že to nebyl jen kamarád.

Opravdu jen kamarád?

„Skvělé, rychlé rozhodnutí! S kamarádem Mírou na Madeiře,“ chlubila se Batulková tehdy. Klidně je ale možné, že to v té době udělala tak trochu natruc. Šušká se totiž, že před rokem prošel jejich vztah velkou krizí a měla v tom být dokonce milenka.

Těžko s odstupem času říct, co je na tom pravdy, ale vlastně by to dávalo smysl. Pokud jí ublížil, nejlepší pomsta určitě byla, že odjela na dovolenou s jiným mužem. Teď ale jen v redakci přemýšlíme, zda pro Batulkovou má takový vztah do budoucna vůbec smysl.

V minulosti už bohužel s jedním nevěrníkem žila, byl jím její exmanžel David Prachař (64), jenž od ní utekl za mladší milenkou Lindou Rybovou (47). A něco podobné by už Batulková jistě zažít nechtěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden