Můj kousek štěstí

Pozor, Nedvěd se poohlíží po mladší!

Věkový problém

Vypadalo to na velkou lásku. Pak se ale objevily spekulace o jeho nevěře. Ustáli to. Teď se povídá, že romantika zmizela z jiného důvodu.

Jsou spolu přes rok. Dara Rolins (50) se prý nemůže dočkat, až ji Pavel Nedvěd (50) požádá o ruku. Jenomže to vypadá, že je to jen marný sen.

Exfotbalista se podle všeho k ničemu takovému nemá, přestože partneři spolu začali podnikat, či si pořídili luxusní domy. Tomu všemu ale může být brzy konec.

Údajnou nevěru se jim ještě podařilo s vypětím sil překlenout. Prý i proto, že bývalý viceprezident fotbalového klubu Juventusu Turín zahrnul zpěvačku luxusními dárky.

Najde mladší?

Objevil se ale nový problém. Povídá se totiž, že si legendární fotbalový interancionál Nedvěd začíná uvědomovat, že Rolins je chtě nechtě ve stejném věku, jako on. Nikdo by se tedy nemohl divit, kdyby se chtěl poohlídnout přece jen po nějaké té mladší dámě.

I proto, že by s ní třeba ještě mohl mít miminko a radovat se ze skutečného rodinného života se vším všudy. V takovém případě bychom pro něj měli zajímavý tip. Muzikálovou slovenskou krásku Nikolu Ďuricovou (28) mnozí hudební odborníci a fanoušci přezdívají novou Darou Rolins.

A jelikož Nedvěd několikrát přiznal, že si Daru vyhlédl už před mnoha lety, mladá kráska by mu mohla vyhovovat. Vrátil by se totiž do časů, kdy si na svou současnou partnerku tajně myslel.

Bez dcery nejdu

Je možné, že nezadaná Ďuricová by neváhala, měla-li by za ním natrvalo odejít do Itálie. Rolins to prý zatím odmítá, a to i přesto, že si to má její milý přát. Ono to ale dává smysl. Zpěvačka má v České republice dospívající dceru Lauru (15), kterou má ze vztahu s hudebníkem Matějem Homolou (50).

A samozřejmě také rozjeté vlastní podnikání. Místo vysněné svatby se tak blondýnka muže klidně dočkat sbalených kufrů a vyměněného zámku ve dveřích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden