Můj kousek štěstí

Olga Menzelová: Proč jedná proti vůli manžela?

Tímhle si u svého manžela, režiséra Jiřího Menzela (79), Olga Menzelová (39) nejspíš body k dobru neudělá. Ano, sice to myslí v tom nejlepším. Chce svému muži udělat radost, překvapit ho, potěšit ho. Udělat pro něj jeho velký den výjimečný, aby viděl, jak milující lidi kolem sebe má.

Olga má totiž v plánu uspořádat mu 23. února příštího roku velkou narozeninovou oslavu. Tak velkolepou, že ji začala organizovat už půl roku dopředu. Jenomže to vypadá, že se spíš se zlou potáže! Jiří Menzel totiž není zrovna příznivcem okázalých veselic.

Alespoň co se jeho narozenin týká. Je raději, když se jeho významný den přejde, jakoby nic. Žádné přípitky, žádné gratulace, dortíčky ani lamety. Nevidí důvod, proč se radovat z toho, že je zase o rok starší.

A dobře to ví i jeho žena, které měl dokonce sám důrazně říkat, že si žádnou oslavu nepřeje. "Jirka na své narozeniny vždycky utíkal z republiky a nechtěl, aby se o tom vědělo a hlavně, aby se mu to připomínalo," přiznala Menzelová.

Přesto se ale rozhodla jeho přání "nic neslavit", ignorovat. "Už se rozbíhají aktivity po celém světě a ozývají se různé zastupitelské úřady," říká plná elánu. To bude mít Menzel radost.

.. Jak se tedy zdá, letos tomu režisér neuteče. Není divu, vždyť jde o jeho významné jubileum osmdesát let. Snad tahle akce proti jeho vůli nezaviní manželský rozkol!   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden