Moje sladké tajemství

On byl prvním mužem jejího života. Iveta Bartošová jednou z jeho milenek

Moje sladké tajemství

Strašlivá potupa pro zamilovanou Ivetu. Když dorazila další milenka, zavřel ji Petr do koupelny a otočil klíčem.

Byl to tenkrát krásný pár. Dva mladí, blonďatí andílci. Po Petrovi toužily české ženy, muži by zase dali cokoli za románek s mladičkou Ivetou. A oni přitom byli jen sami pro sebe. Nebo to snad bylo úplně jinak?

Byl říjen 1983 a soutěž Mladá píseň Jihlava vyhrál sympatický mladý Slovák s knírkem Paľo Habera (60). Jenže se tam tehdy odehrála jiná událost, která podstatně více ovlivnila dění v socialistickém showbyznysu. Dali se tam dohromady Iveta Bartošová (†48) a Petr Sepéši (†25).

Vtom zaslechl andělský hlas

Mohl by to být fajn základ romantického filmu. Jen si to představte. Blonďatý idol se jde uprostřed generální zkoušky nadýchat svěžího vzduchu, když zaslechne andělský hlas. Fascinovaně se ohlédne a

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden