Moje šťastná hvězda

Zakoukala se Míša Tomešová do svého kolegy?

Proslýchá se, že Michaela Tomešová (31) ze seriálu ZOO naprosto propadla svému kolegovi Vojtěchu Vodochodskému (29) z Dobrých zpráv.


Ti dva spolu totiž momentálně účinkují v divadelní hře s názvem Ráno poté. Na sociálních sítích se v poslední době navíc objevily fotografie, podle kterých to vypadalo, že spolu tráví spoustu času. Jenže zdá se, že herečce v tomto případě pšenka nepokvete...


Kdoví, možná k němu tak přilnula, protože stejně jako ona i on řeší nepříjemné problémy. To, že to herečce a jejímu muži Romanovi (35) moc neklape, není žádným tajemstvím.


Vdaná herečka je prý z herce úplně vedle.

Krásná brunetka

A i Vojtěch byl prý nyní na dně kvůli rozchodu  s kolegyní Sárou Rychlíkovou (24), která mu prý utekla za Markem Lamborou (27). Ovšem místo zkušenější Michaely si sympatický blondýn našel jinou náplast na bolavé srdce.

Na předávání cen Český lev se totiž objevil po boku sličné brunetky a vypadalo to, že nemá oči pro nikoho jiného. Pokud si tedy Tomešová myslela, že v něm našla spřízněnou duši, zjevně se spletla a nejspíš bude muset zapátrat po někom jiném...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden