Moje šťastná hvězda

Opustí nakonec Filip Blažek svou manželku kvůli jiné?

Moje šťastná hvězda

Po jejím boku mu docházejí síly, jenže Jolana od něho prý chce stále víc.

Po pracovní stránce se FILIPU BLAŽKOVI (49) opravdu daří. Vypadá to ale, že v soukromém životě už tak spokojený není. Bude hledat štěstí jinde?

V poslední době jde Filip Blažek (49), který momentálně exceluje v seriálu Jedna rodina, z role do role. Sám přiznává, že má práce až nad hlavu a neví, kam dřív skočit.

Avšak zatímco jeho kariéra stále stoupá strmě vzhůru, v kuloárech se šušká, že hercův vztah s manželkou Jolanou  Blažkovou (43) až tak růžový není. Proč se podle některých lidí Blažek doma trápí? A hrozí, že uteče za jinou?

Luxusní život

Proslýchá se, že si hercova žena potrpí na luxusní život a drahé dárečky. Pravda je, že v minulosti se Blažková na svých sociálních sítích chlubila fotografiemi z

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden