Můj kousek štěstí

Stropnický v Izraeli končí!

Zničila ho?

Zasloužila se o manželův konec ve funkci velvyslance v Izraeli? To nahlas nikdo neřekne, šeptem možná ano.

Když se s ní manžel rozešel prostřednictvím e-mailu a ona se ke všemu dozvěděla o jeho nevěře s podřízenou Markétou Horňákovou (30), které se dopustil ještě k tomu coby velvyslanec, rozhodla se zjevně nenechat na něm nit suchou.

Čtyři roky lží

Žasla nad tím, jak je možné, že je takové nemorální chování na ambasádě tiše schvalováno. Obracela se i na další partnerky velvyslanců a upozorňovala je na svůj neradostný příběh. Jako by doufala, že to nevěrníkovi ještě pořádně zavaří.

Zhrzená a opuštěná? Tak Veronika rozhodně vypadat nechce. Randí s rockerem Holomáčem.

A teď sklízí ovoce. Martin Stropnický coby velvyslanec končí, ač si jistě přál opak. Zpátky domů, kde je označován za nevěrníka, který kvůli milence rozbil početnou rodinu, se mu pochopitelně nechtělo.

Mezinárodní povyk, který jeho choť ztropila, jej ale dost možná donutil sbalit kufry a vyklidit pole. Některým jeho nadřízeným se totiž nemuselo líbit, s jakou aférou je jméno velvyslance, tedy člověka, který by měl naši zemi důstojně reprezentovat, spojováno.

„Čtyři roky nám lhal. Překvapil mě tedy tím, že je tak prolhanej,“ konstatovala Veronika Žilková (61), která si nic z toho, co se v rozvrácené domácnosti děje, nenechává pro sebe a manželova pověst nepochybně utrpěla. Co bude dál?

Posuďte sami, zda naši zem Stropnický s Horňákovou v Izraeli reprezentovali dostatečně důstojně.

Přiveze milenku?

Stropnický, který byl před tlakem veřejnosti a temperamentem své ženy schovaný v cizině, zřejmě poputuje zpátky domů. A milenku si pravděpodobně vezme s sebou. Je tedy možné, že teprve teď nastanou ty pravé rozvodové boje.

Manželku od něj a jeho mladé krasavice nebudou již dělit tisíce kilometrů, tudíž mu bude moci jeho hříchy připomínat osobně. A nejen jemu. Očekávat bychom mohli i první konfrontaci s jeho milenkou. Jistě je tedy nač se těšit.

Ostuda

Žilková je teď na koni, má po boku nového muže, rockera Josefa Holomáče (62) a může se radovat z toho, že manželova kariéra v cizině končí. Se Stropnickým to herečka neměla vždy jednoduché.

Ostatně ženy, které ho důvěrněji znají, o něm nemluví zrovna v superlativech. Bývalá manželka Lucie Borovcová (67), s níž se oženil a rozvedl dvakrát, se raději vrátila k rodnému příjmení, a dokonce jeho chování označila za „ostudu“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden