Moje šťastná hvězda

Opustila svého partnera kvůli pohlednému kolegovi?

Moje šťastná hvězda

Opravdu se pomalu rozpadá dlouholetý vztah Dany Batulkové s mladším Ondřejem Zajícem? Bohužel tomu postupně začíná všechno nasvědčovat!

Poslední roky svého života trávila herečka DANA BATULKOVÁ (64) s režisérem ONDŘEJEM ZAJÍCEM (52). Spekuluje se ale, že podlehla jednomu ze svých kolegů. Je to pravda, anebo jen pomluvy?

Herečka Dana Batulková (64), známá se seriálu Slunečná, prožívá zajímavé milostní období. Kromě jejího dlouholetého  partnera, divadelního režiséra  Ondřeje Zajíce (52), se kolem ní motá ještě spousta jiných mužů, kteří se jí dvoří a velmi rádi by s ní trávili čas.

Jednomu se dokonce údajně podařilo narušit její pevné partnerské pouto se Zajícem, protože mu měla Batulková podlehnout. A dokonce prý zvažuje, že by mohla muže, který jí po rozvodu dokázal opět vykouzlit úsměv na rtech, opustit!

Rodina na prvním místě

O Daně Batulkové se ví, že byla vždy ženou pro rodinu. Její děti – dcera Mariana Prachařová (28) a syn Jakub Prachař (38) – pro ni byli vždy na prvním místě a platí to dodnes, ačkoli už

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden