Moje šťastná hvězda

Oslavili krásné výročí svatby

Nikdo jim zpočátku nedával žádnou šanci. VENDULA PIZINGEROVÁ (50) a JOSEF PIZINGER (34) ale všem dokázali, že v lásce se žádné meze nekladou, a dnes jim každý jejich pohodu a spokojenost jen tiše závidí.


Zakladatelka nadačního fondu Kapka naděje neměla v životě zrovna na růžích ustláno. Nejdřív Vendule Pizingerové (50) zemřela na leukémii dcera Klárka (†4), poté její manžel, hudební skladatel Karel Svoboda (†68), spáchal sebevraždu.


Přesto nevzdala hledání svého štěstí a žila pro syna Jakuba (17). Útěchu hledala v náruči podnikatele Patrika Auše (44), toho pravého ale našla až v o 16 let mladším Josefu Pizingerovi (34).


A nyní má důvod k radosti. Ačkoli jim nikdo zpočátku nedával moc šancí, manželé oslavili už sedm let od svatby a jejich vztah se zdá být pevnější než kdy dřív. Jaké je tajemství jejich spokojeného manželství?


Celkem jsou spolu už přes deset let.

Na seznamce našla podivína bez bydlení

Po rozvodu s Aušem  zkoušela najít lásku na seznamkách. Sama si však uvědomuje, že měla přímo vytesané na čele, jak zoufale hledá partnera, což při seznamování není tak docela výhoda. Randění ze seznamky ale skončilo čistou katastrofou.

Vztah, který tam našla, trval asi dva měsíce. Když viděla občanku dotyčného, zjistila, že si 10 let ubral, a navíc hledal někoho, u koho může bydlet. Když poměr ukončila, ještě ji sledoval. Tehdy si ještě neuvědomovala, že toho pravého má mnohem blíž, než by čekala.

Zamilovala se do syna kamarádky

Když se zamilovala do syna své kamarádky, způsobila tehdy pořádné haló. Dnes vychovávají téměř dvouletého Josífka, a jak sama říká, Josef v ní vybrousil její „lepší já“. 

Mají také společný humor, který jim pomáhá překonat těžké chvíle, a jiskru jim dodává i jejich slavná cestovatelská vášeň. Vendula je zkrátka důkazem, že žádné mantinely v lásce nejsou, a pokud se člověk zamiluje, umí pohnout horou. Však se za svobodna jmenovala Horová, což asi není zrovna náhoda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden