Moje sladké tajemství

První nevěru přešla, po té druhé už chtěla rozvod

Patřili k nejkrásnějším párům showbyznysu. Herečka Zlata Adamovská (63) a novinář Radek John (67) by spolu zřejmě byli dodnes, kdyby se do jejich vztahu nevloudila nevěra.

Herečka Zlata Adamovská (63) si nikdy na nedostatek práce nemusela stěžovat. Od počátku své kariéry šla z jedné role do druhé, diváci ji zbožňovali a muži si za ní mohli nohy uběhat. Přesto se v jejím životě našly chvíle, kdy si sáhla na samé dno.

Dala mu až moc velkou volnost.

Dopřál si další románek

To když zjistila, že jí je její milovaný manžel Radek John (67) nevěrný. Poprvé se mělo jednat o aférku s jeho kolegyní Pavlínou Wolfovou (50). Tehdy to Zlata ještě velkoryse přešla a doufala, že se nic podobného nebude opakovat. Několik let to tak i vypadalo. Pak se ale provalilo, že má John nemanželskou dceru, o jejíž existenci neměla herečka ani tušení.

Zkrátka si dopřál další milostný románek, a kdyby jej novináři nenačapali s dětskou sedačkou v autě, tak by se manželce s tímto sladkým tajemstvím nikdy nesvěřil. Tentokrát už byla Zlata nekompromisní a podala žádost o rozvod. Jedno z nejsledovanějších manželství českého showbyznysu tak skončilo velice rychle, a hlavně s velkou ostudou.

Adamovská naštěstí dlouho netruchlila a brzy se spřátelila s kolegou z Ordinace v růžové zahradě 2. Ona a Petr Štěpánek (73) se prý tak dlouho navzájem svěřovali se svým trápením, až z toho byla láska. Tato věc ale měla jeden podstatný háček. Štěpánek byl v té době ještě ženatý, a i když jeho manželka Vlasta Janečková (†77) trávila víc času v léčebně než doma, nemohl ji opustit.

Konečně poznala toho pravého

Zlata a Petr se tak nějaký čas zřejmě scházeli tajně, a když Janečková v roce 2012 zemřela, mohli se světu přiznat ke své obrovské lásce. Pak už to šlo ráz na ráz. O rok později následovala svatba, na kterou novomanželé pozvali pár nejbližších přátel. Zdá se, že po dlouhých životních peripetiích herečka poznala toho pravého. Muže, na kterého je spolehnutí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden