Můj čas na kafíčko

Ostře sledovaný rozchod Prachaře a Hanychové! Můžou za to nevěry!

Hotová muka teď prožívá herec Jakub Prachař (33). Do své lásky modelky Agáty Hanychové (31) investoval spoustu energie a nadějí. Teď je tomu po všech lžích, zamlčených nevěrách a nejistému otcovství u ještě nenarozeného dítěte asi definitivně konec! Kdo za rozpad vztahu může?

Ať už mezi oběma hrdličkami proběhlo cokoliv, Jakub také neměl ve svých slavných rodičích zrovna nejlepší vzory. Jeho maminka herečka Dana Batulková (59) kdysi totiž také na čas odešla od manžela herce Davida Prachaře (58) kvůli režisérovi Janku Uhrinovi (61). Jakuba tak dokonce chvíli vychovávala babička. Pak se rodiče snažili vztah ještě zachránit, ale to už podlehl David Prachař (58) svodům krásné Lindy Rybové (41), za kterou odešel! Má i tohle dávné trauma vliv na krach jeho manželství?

Krizi řeší alkoholem

Přenést se přes to, že se všude dozvídá, jaký je paroháč, se Jakubovi moc nedaří. Údajné prosby na Agátina milence a následné výhrůžky, aby jeho Aguš nechal na pokoji, ho spíš jen ztrapnily. Proto asi noc co noc prchá zběsile do víru velkoměsta, zapíjí žal alkoholem a v podroušeném stavu pak ani nevnímá, že ho fotí fotografové, jak opilecky močí na vlastní auto. Na oslavě sedmdesátin Jiřího Bartošky (70) odcházel jako jeden z posledních až v osm ráno. Pak ho objednaný náhradní řidič musel zdlouhavě hledat na parkovišti, aby ho vůbec našel a odvezl domů. „Tady jsem. Bijí zvony, zapnu blikání,“ hlásil unaveně a zmateněze svého luxusního bavoráku. Jak tohle přepíjení smutku skončí?

Dostane ho z rozchodu práce?

Když se jedny dveře zavřou, otevřou se zase jiné! To naštěstí platí i pro Jakuba. Aspoň má teď svou práci, ve které se mu teď daří jako nikdy předtím. Může si dokonce dovolit nabídky odmítat. Řeč je o internetovém seriálu Vyšehrad, kde hraje manažera rebelského fotbalisty Lavického alias Jakuba Štáfka (26). Ten se s Agátou potkal při natáčení soutěže Boyard, kde prý mezi nimi proběhl horký románek. Když se to Jakub dozvěděl, rozhodl se, že už s bývalým kamarádem nechce mít nic společného a radši zaplatí tučnou pokutu za odstoupení od své role! V primáckém seriálu Ohnivé kuře ale žádného soka v lásce nemá, takže tam na obrazovkách ještě nekončí. Právě naopak! Světlovlasého sympaťáka budou moct jeho fanynky obdivovat v jedné z hlavních rolí dál! „Ano. Kuře točíme už rok a půl a bude se točit ještě další rok,“ odtajnil producent a herec Ivan Vodochodský (53). Pomůže tohle Kubovi, znovu a hrdě se postavit na nohy? Nebo se mu ještě podaří zachránit manželství s nezkrotnou Agátou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden