Moje sladké tajemství

Partnera si dokáže pohlídat

Trápí ji stíny vlastní minulosti?

Mluví se o ní jako o jedné z nejpůvabnějších a nejlépe oblékaných českých hereček. Tereza Kostková (47) ze seriálu Jedna rodina je však i ve svém věku stále nejistá. Po rozvodu s režisérem Petrem Kracikem (65) našla před pěti lety štěstí u dalšího režiséra, Jakuba Nvoty (46).

Toho má prý ale stále potřebu tak trochu po očku hlídat. Co kdyby náhodou? Možná ji straší minulost. Kracika přebrala kdysi herečce Veronice Gajerové (60), se kterou žil 17 let, plánovali dokonce svatbu v kostele. Tam si nakonec vzal Kostkovou. Tehdy jí Gajerová poslala drsný vzkaz: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“

Nvota je oblíbený, a mezi ženami zvlášť.

Vztah se po devíti letech skutečně rozpadl, důvod však Kostková nikdy nekomentovala, hlavně kvůli jejich synovi Antonínovi (15). Kracik měl pověst sukničkáře, spekulovalo se o mnoha jeho nevěrách. Možná právě hořká pachuť minulých zkušeností ji vede k nedůvěře vůči Nvotovi.

Se sukničkářem Kracíkem to nevyšlo.

Ten je pracovně velmi vytížený, a na ženu nemá mnohdy čas. Není tajemstvím, že je mezi kolegy – a kolegyněmi ještě víc – velmi oblíbený. Už když se s Kostkovou brali, spekulovalo se, že je to unáhlené. Šířily se zvěsti, že je stejný sukničkář jako Kracik! Možná i proto herečka čas od času zajde do divadla a často manželovi volá.

Asi aby se ujistila, že je tam, kde říká. Přes léto dělá Nvota na letních inscenacích, doma se moc neohřeje. Často jezdí i na rodné Slovensko. Je otázka, zda jen kvůli práci. Jeho dávná láska, muzikantka Ľubica Čekovská (48), má prý dodnes zlomené srdce. Snad to Kostkovou znovu nepotká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden