Moje šťastná hvězda

Dokážou spolu zachránit manželství?

Moje šťastná hvězda

Už jedné ženě Prachař před lety utekl za mladší. Bude se minulost opakovat i v případě jeho manželství s Lindou Rybovou?

Krize v manželství LINDY RYBOVÉ (47) a DAVIDA PRACHAŘE (64) má být tak velká, že už se šušká o rozchodu. Je to snad proto, že se herec zakoukal do jiné?

Už nějaký ten týden se povídá, že se hvězda seriálu Ulice Linda Rybová (47) a David Prachař (64) brzy rozvedou. Zatím o krizi nechtějí mluvit, protože si dlouhodobobě, zejména kvůli dětem, chrání soukromí. Opravdu by se mohlo rozpadnout manželství, které už trvá tolik let? Spekulací o tom, že je manželství Rybové a Prachaře před krachem, bylo v poslední době až příliš.

StarDance nemá herečka v lásce

Zdá se ale, že poslední kapkou bylo pro herečku zjištění, že její manžel přijal účast ve StarDance. Sama by do této soutěže podle svých slov nikdy nešla a nejspíš nechápe, proč tak učinil

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden