Moje šťastná hvězda

Patrasová na dně. Pomůže jen zázrak!

Saxofonista Felix Slováček (80) nedávno po delší době vyrazil do společnosti s manželkou Dagmar Patrasovou (67). Jenže ta když promluvila, tak měla většina lidí pocit, že není úplně střízlivá.

Nenachází slova

„Je mi trapné o tom vůbec mluvit. Nevidím řešení,“ postěžoval si Slováček. Patrasová drmolila a artikulovala opravdu jen velmi těžce. Slováček si stojí za tím, že je jeho žena nemocná a jeho možnosti, jak to řešit, jsou prakticky nulové. Saxofonista říká, že ji nemůže proti její vůli nikam zavřít ani ji donutit, aby podstoupila ústavní léčbu.

Felix Slováček (80) se snaží pomoct, ale Dáda ho moc neposlouchá. 

„Říká, že nemá žádný problém. Přitom je to čím dál horší. Fakticky nemá představu o čase,“ svěřil se Slováček. Ačkoli momentálně o alkoholismu své ženy mluví hodně opatrně, v minulosti si servítky nebral. Před časem dokonce otevřeně novinářům řekl, že pokud nebude Patrasová zbavena svéprávnosti a nebude se léčit, tak zemře.

„Prostě umře, je mi to líto, že to tak musím říct, ale tak to je,“ zkonstatoval. Své si k tomu řekl i Jiří Krampol (85), kterému osud Patrasové připomíná konec života jeho milované manželky Hany Krampolové (†59).

Podle něj si Patrasová jednoduše nechce připustit, že se jí pití vymklo z rukou. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne, nicméně dokud si Patrasová sama neuvědomí, že má problém, nejspíš se nic nezmění.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden