Můj čas na kafíčko

Pergnerová opouští Česko: Prozradila důvody svého odchodu!

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se vydala na Filipíny kvůli tajnému projektu televize Prima. Co nám o své nové výzvě mohla prozradit?

 

Moderátorka Tereza Pergnerová (49), kterou televizní diváci dobře znají z pořadů zaměřených na pomoc lidem, se vydala na Filipíny pro nový projekt televize Prima. Ačkoliv podrobnosti zatím zůstávají tajné, vypadá to, že ani tentokrát se nejedná o výjimku z jejího humanitárního zaměření.

„Diváci se mohou těšit na nádherné prostředí a určitě i na nádherné příběhy. V tuto chvíli nemohu prozradit více o okolnostech nebo konkrétním zaměření, ale mohu slíbit, že to bude pozitivní projekt. Nebudeme se trápit, spíše naopak, budeme hledat cesty k sobě a k pochopení sebe samých,“ prozradila Pergnerová s nadšením.

S Jiřím Chlebečkem to táhne už nějaký ten pátek.

Nové výzvy, nové obzory

Tereza byla z ostrovního státu na Filipínách okouzlena, přesto si nezastírala i problematické aspekty života v této asijské zemi. „Samozřejmě, že vnímám všechnu radost, ale i bídu. Vidím věci, které jsou pro nás doma téměř nepředstavitelné, ale přesto mám z této zkušenosti jasný obraz.

Ano, zdejší obyvatelé čelí mnoha výzvám a chudoba je zde patrná, ale přesto je to pro mě země úsměvů. Lidé se zde neustále usmívají, a to i navzdory obtížím," popisuje své zážitky Pergnerová, která si při natáčení v tropickém podnebí vyzkoušela i mnohé nové výzvy.

Utrpí partner?

Moderátorka se vydala na Filipíny pro nový televizní projekt, což by mohlo být pro jejího partnera, Jiřího Chlebečka (54)  značnou změnou. Jiří, známý svou podporou Tereziných profesních ambicí, může na tuto situaci reagovat s mixem pocitů.

Na jedné straně může cítit hrdost a obdiv k její schopnosti přijímat nové výzvy a rozšiřovat své horizonty, na druhé straně by mohl pociťovat určitou obavu z důvodu delšího odloučení nebo potenciálních nástrah, které může Tereza v cizí zemi čelit.

Je pravděpodobné, že jako pevná opora v jejím životě, bude hrát klíčovou roli v udržení emocionální stability a podpory, i když na dálku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden