Moje šťastná hvězda

Patrik Děrgel: Nechal se uhnat do chomoutu

Původně měl herec Patrik Děrgel (30) s herečkou Markétou Frösslovou (31) v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 manželský pár jen hrát. Oni to však dotáhli k dokonalosti a vzali se doopravdy. Fanynky si Děrgela oblíbily v televizní show Tvoje tvář má známý hlas nebo v seriálu V.

I.P. vraždy. Teď však mají smůlu a sympatický herec s nimi utrum. Navěky se totiž upsal Markétě. Ta byla v minulosti spojována například s herci Kryštofem Hádkem (37) nebo Vojtou Dykem (33). Ti se však tehdy do svatby ani dětí nehrnuli.

S Patrikem Děrgelem se seznámila při natáčení seriálu Cesty domů. Spolu jsou přes pět let a mají tříletého syna Vavřince. V rozhovoru herec prozradil, že je velmi důsledným otcem a snaží se malého vychovávat podle svého nejlepšího svědomí.

A nenechá si prý do výchovy moc mluvit, takže mezi ním a manželkou vznikají občas konfliky. Že by sám měl špatné zkušenosti ze své rodiny? Nebo na něj spíše manželka navalila spoustu nových povinností. Přece jen teď budou oba dost zaneprázdněni natáčením v seriálu, tak se zřejmě rozhodla nenechat péči o rodinu jen na svých bedrech.

Zároveň svatbou dala jasně najevo, že její Patrik už není k mání. Navíc si nově budou vydělané honoráře dělit napůl. Zdá se, že po letech v showbyznysu Markéta urvala tu správnou partii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden