Moje šťastná hvězda

Pavlína Wolfová bojuje s těžkým otokem mozku!

Co se jí stalo?

Herečka PAVLÍNA FILIPOVSKÁ (75) má obrovské starosti! Bojí se totiž o život své milované dcery, moderátorky PAVLÍNY WOLFOVÉ (44). Ta leží v nemocnici s těžkým otokem mozku
a encefalitidou. Trpí obrovskými bolestmi a podle svých slov nemůže dělat vůbec nic.

Dvojnásobnou maminku MATILDY (13) a MATOUŠE (11), Pavlínu Wolfovou, jste mohli vídat na obrazovkách televize Nova v pořadu Na vlastní oči nebo talk show Áčko. Donedávna se o dceři slavných rodičů příliš nemluvilo, stáhla se totiž v roce 2002 do ústraní a vydala se do USA učit angličtinu. Zdravotní problémy, jež ji začátkem srpna postihly, ale všechno rázem změnily. Vše má na svědomí zřejmě infikované klíště, které si domů nejspíš donesla z některého ze svých výletů do lesa.

Příčina nemoci není známá

Všechno začalo nevinnou chvilkovou slabostí, které ani Wolfová, ani její matka zpočátku nevěnovaly pozornost. Po pár hodinách už jim ale bylo jasné, že je situace vážná a bude třeba vyhledat lékařskou pomoc. „Kamarádi! Zdravím vás z fakultní nemocnice Na Bulovce, kde se já
a můj mozek pokoušíme vrátit do původních proporcí. Jeho otok (toho mozku) mě bohužel bolí moc, tudíž nemohu dělat vůbec nic, tedy ani odpovídat na vaše dobře míněné zprávy a dotazy,“ informovala Wolfová prostřednictvím svého kamaráda, scenáristy TOMÁŠE BALDÝNSKÉHO (44), na sociální síti. Přestože je moderátorka v těch nejlepších rukou, příčina jejích zdravotním potíží není dosud zcela známá. Lékaři jí podávají léky na snížení otoku mozku a mírnění obrovských bolestí, které otok provází. Byla jí diagnostikována encefalitida, tedy zánět mozkových blan.

Čeká ji náročná léčba

V současné době dostává Wolfová kortikoidy. „Prognóza je ještě tak 3 až 4 týdny na kapačkách,“ uvedla v polovině srpna bývalá moderátorka s tím, že se všichni včetně její maminky Pavlíny Filipovské modlí, aby nemoc, co nejdříve ustoupila. Filipovská má o dceru obrovský strach a tráví s ní v nemocnici většinu svého času. Věří, že nemoc překoná bez trvalých následků a bude brzy zase v pořádku. Velkou naději jí dává případ herečky TATIANY VILHELMOVÉ (38), která se stejnou nemocí bojovala v roce 2011, léčila se dlouhé dva měsíce a nyní je zcela zdráva. Nezbývá než doufat, že se Wolfová dočká podobně šťastného konce. Zatím je prý vše na dobré cestě, nasazená léčba zabírá a otok pomalu ustupuje. Moderátorka tak musí být trpělivá, měla by dbát na rady lékařů a hlavně hodně odpočívat. Pak bude mít jistě ještě větší šanci na úplné uzdravení.

Maminka Pavlíny se o svou dceru velmi bojí a tráví s ní každou volnou chvíli..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden