Moje sladké tajemství

Pavol Habera: Dává své tělo do formy pro jinou?

Chce si místo manželky najít radši milenku?

O tom, že manželé Daniela Peštová (47) a Pavol Habera (55) společně netráví prakticky žádný čas, se v poslední době mluví skoro všude. Pomalu to začíná vypadat, že si každý začíná žít svůj život. Vztah na dálku po tolika letech totiž opravdu není tím pravým ořechovým.

Pavol navíc začíná razantně měnit svůj životní styl, a to pánové většinou nedělají jen tak. Naopak, většinou za tím stojí touha po razantní změně!

Zbavuje se neřestí

Pavol je momentálně sám jako kůl v plotě, ovšem rozhodně nesmutní.

Naopak to vypadá, že už si pomalu, ale jistě začíná hledat za Danielu náhradu. Nasvědčuje tomu hlavně skutečnost , že od základů mění svoji osobnost. Nejen, že začal cvičit, ale dokonce i přestal kouřit. Omezil noční nálety na ledničku, které vyměnil za meditační cvičení.

Alkoholu stále holduje

I když se už zbavil mnoha neřestí, jedna mu stále zůstala. A tou je alkohol. „Když mám tendenci dát si cigáro, dám si raději sklenici whisky a medituji,” popsal Habera.

žal se zkrátka musí zapíjet a jemu asi připadá, že láska mezi ním a Danielou už není taková, jako bývala. Když tedy vycítil, že je jejich vztah v troskách, začal se postupnými změnami připravovat na to, že si bude brzy muset hledat jinou? Nebo se chce své stále překrásné manželce jen líbit a přilákat ji zpět z USA, kam před časem s dětmi odcestovala? Otázkou je, jestli to na krásnou Danielu bude vůbec ještě platit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden