Moje šťastná hvězda

Petr Kolář pořídil partnerce místo rodiny psa!

Známému rockerovi se nechce do chomoutu

Rocker PETR KOLÁŘ (48) se netají tím, že hudba a vůbec kariéra je pro něj důležitější než osobní život. A ani již čtyři roky trvající vztah s Lenkou Chlupáčovou na jeho prioritách evidentně nic nezmění.

Kolář se nežene do svatby, natož do dalších potomků. „Až na to budeme oba připravení, až přijde správný čas, tak to začneme řešit,“ odbývá zpěvák dotazy na druhý sňatek.

Jeho o 22 let mladší přítelkyně Lenka by podle všeho už teď připravená byla, ale radši bude jen jeho přítelkyně než s ním nebýt vůbec. Říká, že svatba „je jistě krásná událost, ale není pro mě tak důležitá, jako pro ostatní holky v mém věku.

I kdyby na svatbu nedošlo, udělám si takový svůj svatební den, obléknu si šaty a užiju si to i bez obřadu.“ Že se do nových osobních závazků v podobě potomků Petr Kolář rozhodně nehrne, nepřímo potvrdila Lenka zmínkou o novém přírůstku.

„Zhruba před rokem jsme si z útulku pořídili pejska. Takže to je teď takové naše miminko.“ Jestli za nějaký čas přijde u téhle povedené dvojice vhodná doba i na lidské miminko, se tedy teprve uvidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden