Moje šťastná hvězda

Petr Štěpánek dlouhé roky tajil, že má dceru!

Proč o ní nikdy nemluvil?

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě a představitel legendárního prince ze Zlatovlásky PETR ŠTĚPÁNEK (67) po neuvěřitelných 40 let dokázal utajit, že je otcem! Všichni z jeho okolí se domnívali, že třikrát ženatý herec děti nikdy neměl. Jenže to je obrovský omyl! Nedávno sám Štěpánek prozradil, že dítě přece jen má!

„V druhém manželství jsem vyženil dceru. Ta pak měla děti, takže já si vnoučat docela užil a k dětem mám vřelý vztah,“ svěřil se. Maminkou nevlastního Štěpánkova potomka byla režisérka dětských filmů VLASTA JANEČKOVÁ (†77), kterou herec poznal během natáčení Zlatovlásky. Když si Janečkovou bral, byla její dcera ještě malá a ke Štěpánkovi rychle přilnula, protože její vlastní otec, režisér VLADISLAV DELONG (†45), zemřel. Proč ale nikdy ani jeden ze slavného páru o dceři nemluvil? Chtěli ji chránit?

Nestýkají se

Přestože Petr později Janečkovou opustil kvůli herecké kolegyni ZLATĚ ADAMOVSKÉ (57), dcera na něho nezanevřela a jejich rodinné pouto nezaniklo. Ke třetí manželce svého nevlastního otce si ale údajně cestu nikdy nenašla. Když se novináři Adamovské na Štěpánkovu dceru ptali, od- pověděla: „Myslím, že jsou v kontaktu. On má i vnučku, pokud vím. “Z toho jasně vyplývá, že
k sobě podle všeho moc blízko nemají. Pravda však je, že jejich seznámení zřejmě neproběhlo za zrovna nejlepších okolností, pokud vůbec proběhlo. Tudíž se nikdo nemůže divit, že jsou jejich rodinné vztahy poněkud chladnější.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden