Moje šťastná hvězda

Zachraňuje Miroslav Etzler uvadající vztah?

Hubne kvůli přítelkyni

Nová filmová nabídka donutila prý MIROSLAVA ETZLERA (51), aby se zamyslel nad svou fyzickou kondicí a začal shazovat nabrané kilogramy. Podle všeho se ale snaží znovu zalíbit své partnerce. Přestože se zpěvu už dlouhé roky nevěnuje, na účast v nové řadě oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas, která se momentálně začíná připravovat, s nadšením kývl.

Zatímco ostatní interpreti se těší na všechna zajímavá vystoupení, která je čekají, oblíbený herec se netají tím, že pro něj byla největším lákadlem možnost zhubnout. Podle svých slov totiž dostal nabídku na ztvárnění filmové postavy, která má podle scénáře být štíhlá.

A taneční dril, jenž k nováckému pořadu patří, by mu mohl pomoci, aby se dostal do lepší tělesné kondice, protože sám sebe očividně nedokáže přesvědčit, aby se držel dál od ledničky a chodil pravidelně do posilovny.

Nicméně, přestože vysvětlení je celkem logické, zdroj z okolí jeho přítelkyně prozradil, že dvojice neprožívá nejšťastnější období, a tak je dost možné, že se znovu snaží zalíbit své mladší partnerce HELENĚ BARTALOŠOVÉ (34) a oživit tak jejich lehce upadající vztah.

Vzhledem k tomu, že Helena je štíhlá a podle všeho na své postavě pracuje, je velmi logické, že se jí Mirek snaží právě po fyzické stránce vyrovnat a hlavně jí ukázat, že ještě nepatří do starého železa.

Bude to chtít dávku odhodlání, ale kvůli své blonďaté lásce, která ho doprovodila také na tiskovou konferenci k novému pořadu, to jistě zvládne. Na akci se k sobě prý dvojice měla a nikdo by neřekl, že řeší nějaké špatné období, ale přesně takhle to údajně funguje v podstatě celou dobu jejich vztahu.

Chvíli vrkají jako dvě hrdličky a pak se zase hádají. Nakonec by to mohlo dopadnou tak, že jednomu z nich dojde trpělivost a rozhodne se tohle soužití nadobro ukončit. Herci na vztahu ale očividně záleží, a tak nejspíš doufá, že když bude zase vypadat k světu, jeho lásku  ani nenapadne, aby se po životním partnerovi poohlédla někde jinde.

Helena Bartalošová.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden