Moje šťastná hvězda

Plachý herec byl vždy vyhlášeným znalcem ženské krásy

Moje šťastná hvězda

Za sebou má románky s mnoha slavnými zpěvačkami. Ani jedna mu ale to pravé štěstí nepřinesla. Když pak potkal Adrianu, musel se poradit s kamarádem psychiatrem.

Charismatický LUDĚK SOBOTA (78) se u fanoušků zapsal především jako skvělý představitel komických rolí. V soukromí je to však nesmělý a citlivý muž.

Budoucí slavný herec Luděk Sobota (78), který se narodil 27. května 1943, odjakživa tíhl k divadlu. Ačkoli nejprve vystudoval dopravní průmyslovku, po jejím ukončení se přihlásil na pražskou DAMU.

Ženil se v pouhých osmnácti letech

Svou hereckou kariéru odstartoval v tehdy ještě liberecké Ypsilonce. Později, po předčasné smrti Jiřího Grossmanna (†30), se stal novým partnerem Miloslava Šimka (†63) na prknech pražského divadla Semafor.

V té době už Sobota věděl, že život není jen procházka růžovou zahradou. Poprvé se ženil v pouhých osmnácti letech, a to protože „musel“. Jeho tehdejší přítelkyně

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden