Můj kousek štěstí

Pozor, ten chlap je ženatý!

V posteli sama? To v případě Elišky Bučkové (31) už není pravda. Po rozchodu s rybářem Jakubem Vágnerem (39) se vedle krásné modelky dlouho nikdo neukazoval, což se nyní dramaticky změnilo.


Podle sdílného souseda vítá štíhlá brunetka ve svém bytě pravidelně ráno kolem deváté podezřelou pánskou návštěvu. Pohledný, zhruba čtyřicetiletý chlapík se zdrží přibližně dvě hodiny, poté mizí jako pára nad hrncem a před domem se obezřetně rozhlíží.


Vágner dal přednost pohodičce pralesa.

Je toto běžné chování šťastně zamilované dvojice? Tak to rozhodně ne. Za normálních okolností se chodí na večeři, do kina a v pozdních nočních hodinách do soukromí bytu. Tady něco nehraje. Uhodli jste. Nová láska má háček, nebezpečně ostrý.

Tajemný chlapík je tak trochu ženatý. Podle dobře informovaného zdroje na nevěrníka při jedné z jeho návštěv krásné milenky číhala manželka, postávala u luxusního vozu zaparkovaného před modelčiným domem.

„Jakmile vyšel ven, lekl se a šel hned k ní, rychle ji naložil do auta a odjeli,“ uvedl zdroj. V autě se hádali, žena plakala. Eliška si zahrává s ohněm, od rozzuřené sokyně se dá čekat leccos, třeba i pár facek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden