Můj čas na kafíčko

Plánuje se s Hanychovou brzy rozejít?

Můj čas na kafíčko

Soukup je pro Hanychovou opravdovou trefou do černého. Toho živit opravdu nemusí. Vy drží jim ale jejich láska, anebo skončí velmi bouřlivým koncem?

Za pár společných měsíců toho stihla Agáta Hanychová (37) s Jaromírem Soukupem (53) opravdu hodně. Vydrží jim ale vztah alespoň do konce roku?

Kdo by to byl ještě před půl rokem čekal, že v současné době bude tvořit pár modelka Agáta Hanychová (37) a mediální magnát Jaromír Soukup (53)? Hanychová totiž měla ve zvyku randit především s mladšími muži. Život po boku Soukupa ji baví hlavně proto, že nemá hluboko do kapsy a dokáže uspokojit všechny její potřeby.

Střídala partnery jako ponožky

Životnost partnerů Hanychové ale bývá poměrně krátká a už se spekuluje o tom, kdy Soukupa vymění za jiného. Anebo to snad bude naopak a opustí on ji? Dcera známé herečky Veroniky Žilkové (60) po rozvodu s manželem, hercem Jakubem Prachařem (38), dlouho hledala toho pravého.

Pravda ale je, že nezahálela a vyzkoušela skutečně až dechberoucí počet mužů všech možných povolání. Své krátkodobé lásky navíc netajila a ochotně se jimi chlubila na sociálních sítích. Často navíc muže

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden