Moje sladké tajemství

Pletky s kolegou ze seriálu?

Doma nemá romantiku, najde ji u fešného herce?

Pohledná herečka známá ze seriálu Slunečná Jana Stryková (42) momentálně působí rovněž v seriálu Šéfka. V něm hraje jednu z hlavních rolí vedle pohledného herce Stanislava Majera  (43), který má u žen velký úspěch.

Právě o  Majerovi se ví, že na ženy umí spolehlivě zapůsobit. Dokáže se dlouhodobě zadaná herečka Majerovu charismatu ubránit, anebo by si měl její partner, zvukař a vnuk zesnulé hudební legendy Waldemara Matušky  (†76), Matěj Matuška  (42), raději dávat pozor?

Matěj je vnukem legendárního Waldy.

Už nějaký ten pátek se totiž proslýchá, že to mezi ní a Matějem není doma v pořádku. Panuje u nich údajně napjatá atmosféra, a to především proto, že Matěj má toužit po dalším dítěti, o čemž Stryková nechce ani slyšet.

Řeší velké neshody

„Druhé dítě momentálně v  plánu není, Jáchym totiž vydá za tři děti,“ má v tom herečka jasno. Pokud je tedy pravda, že Matuška je jiného názoru, je možné, že doma občas na partnerku zatlačí a ta má pak potřebu se z toho vypovídat.

A kdyby tím člověkem, kterému se bude svěřovat, byl třeba herecký kolega, nikdo by se později nemohl divit, kdyby z  jejich přátelství vzniklo i něco silnějšího a  důvěrnějšího.

Jemu by se dalo vyplakat na rameni, že?

Nebylo by divu, kdyby třeba připravil mužně působící Majer okaté Strykové takovou romantiku, jakou ve  vztahu s  Matuškou doma zřejmě už vůbec nemá.

Nedokáže ji Matuška překvapit?

„Můj partner mi kytky moc nenosí, ale mně to nevadí, když chci, tak si ji bez problémů koupím sama,“ podotkla. Uvidíme tak, jak to nakonec dopadne.

Nebylo by to poprvé ani naposledy, co vznikne přímo na  place kolegiální vzplanutí. V tomto případě navíc mezi dvěma atraktivními osobnostmi, kterým by to vlastně i celkem slušelo. Tedy alespoň to tvrdí samotní diváci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden