Můj kousek štěstí

Pletky Jany Bernáškové s Rychlým?

Jana se netají tím, že její manželství není tak docela idyla. Hledá snad útěchu jinde?

Je jako tajfun. Z krásné a temperamentní herečky jsou muži úplně vedle, vrhají se jí k nohám nehledě na fakt, že je maminkou dvou dětí, a navíc vdaná, a to za scenáristu Rudolfa Merknera (50).

„Zase se scházím s Petrem Rychlým ve starém wartburgu,“ šokuje Jana Bernášková (41), a skoro by se chtělo namítnout, že ani jeden z dvojice není přece tak chudý, aby neměl peníze na hotel. Řeč je ovšem o natáčení druhé řady seriálu Co ste hasiči, v němž to mezi půvabnou dlouhovláskou a Petrem Rychlým (57) náramně jiskřilo.

Že by byl Rychlý schopen nevěry, tomu mnozí nevěří. Ovšem, tichá voda...

Spekuluje se, že ti dva jsou nápadně velkými kamarády i ve chvílích, kdy světlo kamery zhasíná. Mají si legitimní partneři obou zúčastněných, tedy Jana Rychlá (52) a Rudolf Merkner, dělat starosti?

Petr Rychlý řádil v mládí, ale po boku druhé ženy je údajně vzorný, a Merkner, který k Co ste hasiči píše scénář, si snad manželku, které se zapalují lýtka, ohlídá. Šeptá se však, že herečka jako by vstoupila do jakési druhé puberty.

Raduje se, že ji režiséři začali více svlékat, dokonce se ve svůdném prádélku i fotografuje, neboť ráda ukazuje své nekonečně dlouhé nohy. Co tím vlastně sleduje?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden