Moje sladké tajemství

Po návratu k manželovi zjistila, že on už o ni nestojí

Herečka Dana Batulková (64) se kdysi pasovala do role ženy, kterou manžel opustil kvůli jiné. My ale víme, že to nebyla tak docela pravda. Vždyť to byla ona, kdo šel jako první za hlasem svého srdce.

Dlouho vypadali jako ideální pár, a pak byl najednou všemu konec. Manželství Dany Batulkové (64) a jejího kolegy Davida Prachaře (63) bylo ostatním spoustu let dáváno za vzor. Pak se ale Prachař zamiloval do mladičké Lindy Rybové (46) a Daně zbyly jen oči pro pláč. Alespoň tak to tehdy vnímala česká veřejnost.

Poprvé po rozvodu na place. Bylo to hodně chladné.

Rozbila manželství své kamarádky

My už ale víme, že první zdání často klame, a ani případ Dany Batulkové nebyl žádnou výjimkou. Brzy totiž vyplulo na povrch, že první, kdo odešel od rodiny, byla právě ona. Začala si totiž románek s bývalým režisérem Jankem Uhrinem, manželem své kamarádky a divadelní režisérky Lucie Bělohradské (67).

„Rozbila jim manželství a asi dva roky s ním žila,“ prozradil později dobře informovaný zdroj. Uhrin se ale později zamiloval do bývalé dětské hvězdy Pavlíny Mourkové (57), kterou si diváci pamatují hlavně z filmu Jak se točí Rozmarýny.

Když se zhrzená Batulková tehdy vrátila k rodině, nestačila se divit. Zjistila totiž, že si Prachař našel jinou a plánuje s ní společnou budoucnost. Není divu, že mezi nimi dlouho panovaly velmi napjaté vztahy. Vždyť David s Lindou začal žít a dnes spolu mají tři krásné děti.

Užíval si se svou novou rodinou

Batulková tak musela během let spolknout nejednu hořkou pilulku. Zatímco ona zůstala nějaký čas sama, Prachař si užíval štěstí uprostřed své nové rodiny. A by toho nebylo málo, bývalé manžele, kteří si nejspíš dlouho nemohli přijít na jméno, občas svedla práce dohromady.

Všechno zlé je pryč

Například v seriálu Slunečná, kde hrál Prachař jejího milence. Právě tehdy Dana zjistila, že je všechno zlé pryč a že se před kamerou dokáže oprostit od negativních emocí. Možná také proto, že i ona je v současné době šťastná po boku o dvanáct let mladšího režiséra Ondřeje Zajíce (52).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden