Moje šťastná hvězda

Udělala z manžela podpantofláka?

Moje šťastná hvězda

Když spolu náhodou nejsou, je z toho prý pořádně nesvá. Zničí ve finále Sandře Novákové manželství její přílišná závislost na muži Vojtěchovi?

Bez VOJTĚCHA MORAVCE (35) nedá SANDRA NOVÁKOVÁ (40) ani ránu. Nezpůsobí ale její přílišná závislost na manželovi to, že by ji jednoho dne mohl opustit?

Dlouhá léta měla Sandra Nováková (40) z 1. MISE pověst nenapravitelné rebelky. Tatam byla najednou ta roztomilá Evička ze seriálu Bylo nás pět. S přibývajícím věkem ale i ona zkrotla a stala se oddanou partnerkou, zejména po boku mladšího režiséra Vojtěcha Moravce (35), kterého si před pár týdny vzala.

Ovšem zdá se, že její láska k sympatickému otci jejího syna začíná být až nezdravá. Proč je na něm herečka tak moc závislá? A co by se stalo, kdyby jim to nakonec nevyšlo?

Nedá bez něj ani ránu

Dnes už jsou manželé spolu dlouhých deset let. A za tu dobu toho stihli opravdu hodně. Nejde jen o to, že vychovávají syna Mikuláše (6) a každý je „v tom svém“ na pomyslném vrcholu. Osvědčila se i

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden