Můj čas na kafíčko

Po pětadvaceti letech šťastného manželství Ilony Svobodové přišel krutý a rychlý konec!

Můj čas na kafíčko

Nejprve musela bojovat se zákeřnou nemocí ona sama, potom i její manžel!

Hvězda seriálů Ulice, Náměstíčko nebo Všechny moje lásky, herečka Ilona Svobodová (60) prožila po boku druhého manžela skvělé roky. Tím těžší bylo vyrovnat se s jeho nečekanou smrtí.

Herečka Ilona Svobodová patří k těm umělcům, kteří nebrali inspiraci z domova. Rodačka z Kladna měla za tatínka inženýra a za maminku zubařku. Profese matky nepatří k těm nejoblíbenějším a Ilona se bála stejně jako ostatní děti.

Vyhýbala se i preventivním kontrolám, jak mohla. Místo toho pak po čase končila s bolavým zubem na pohotovosti. Strach ze zubařského křesla jí pak provázel celý život.

V mládí jí pronásledoval šílený fanoušek!

Po základní škole měla Ilona namířeno na gymnázium, ale nebylo jí to dopřáno. Přitom to měla tak pěkně naplánováno: chtěla mít

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden