Můj čas na kafíčko

Praští do toho Roman podruhé? Svatba na spadnutí!

V jednom roce rozvod a možná i další svatba! Roman prostě neztrácí čas! Požádá Petru o ruku na její narozeniny?

Muzikálový herec Roman Vojtek (45) se prý rozhoduje k zásadnímu kroku! Po prvním nepovedeném manželství s exmanželkou Terezou Vojtkovou (36) se po necelém roce od rozvodu opět žene do dalšího chomoutu s přítelkyní herečkou Petrou Vraspírovou (29). Vyjde mu to na druhý pokus?

Kdekdo by si myslel, že se herec a příležitostný zpěvák Roman Vojtek (45) ze svého prvního neúspěšného sedmiletého manželství s pohlednou Terezou Vojtkovou (36) poučil a do budoucna nebude tlačit na pilu. Jenže opak je pravdou! Začíná se totiž šuškat, že sympatický herec se do toho co nevidět chystá znovu praštit. Že by se mu s prodlužujícími se vlasy, které už mu sahají skoro po ramena, zkracoval podle známého pořekadla rozum? Bral svůj první neúspěšný pokus o fungující vztah jen jako na zkoušku a teď se do toho konečně Roman chystá pustit naplno s o patnáct let mladší herečkou Petrou Vraspírovou (29)? Nebo je to všechno úplně jinak a tlačí na něho spíš svobodná a bezdětná Petra, která se už klepe na bílou krajkovou róbu? Jak tohle dopadne?

Chystá se tajné překvapení?

Mazaná Petra možná nebude muset čekat tak dlouho! Roman se totiž nechal slyšet, že pro ni k jejímu podzimnímu jubileu kulatých třicetin chystá velké překvapení. „Tak třeba tady to přijde, ale kdybych to teď řekl, tak by to pro Peťku nebylo překvapení,“ tajnůstkařil Roman. Je tak možné, že drobnou blondýnku, se kterou už chodí skoro rok, požádá o ruku už v říjnu přímo na její třicáté narozeniny. O svatbě už spolu zamilovaný pár mluvil několikrát. Petra žádné vážné předchozí závazky neměla a Roman ty svoje s exmanželkou Terezou loni v srpnu definitivně uzavřel rozvodem, takže vzájemnému okroužkování nic nebrání. Dříve sice Roman zarytě tvrdil, že by do chomoutu znovu nešel, teď ale, jak se zdá změnil názor. Má na tom podíl právě Petra? Ta si, jak sama přiznala, rozhodně umí představit být novou paní Vojtkovou!

Tereza jako by si s blond Petrou z oka vypadla!

Nehne se od ní ani na krok

Hrají spolu už ve čtyřech muzikálech. Po úspěšném Mamma Mia! se podařilo Petře získat roli i v muzikálu Ať žijí duchové!, Rocky nebo Bonnie a Clyde. A Romanovi takhle zázračná shoda náhod absolutně vyhovuje, i když, jak sám tvrdí, zase tolik se na place nepotkávají. Chce snad zapírat, že si svou pohlednou přítelkyni rád hlídá? „Beru společnou práci jako příjemné zpestření našeho života,“ vyjádřil se Roman. Že by si chtěl naplánovanou svatbou mladou blondýnku pojistit? Žárlivost je mocná čarodějka a právě v muzikálu Rocky se Petra vine kolem krku jeho muzikálového soka. Myslí si Roman, že prstýnkem celou věc vyřeší?

Skáče tak, jak Petra píská

Ať už je to jak chce, Petře to stoprocentně vychází podle plánu. Když se profláklo, že spolu tyhle dvě zamilované hrdličky randí, Petra se co nevidět nastěhovala Romanovi do bytu. Poté ho přesvědčila k účinkování v celosvětově populární imitační megashow Tvoje tvář, kde měli vystupovat také spolu, ale Petra nakonec neprošla hustým sítem skutečných celebrit. A loni ho do třetice dokonce dotlačila, aby se konečně rozvedl se svou právoplatnou ženou, ačkoli ve vzájemném soužití nebylo potřeba něco razantně měnit, protože si ve všem bývalí manželé vycházeli vstříc a ani s jejich společnými dětmi, sedmiletou Editkou (7) a dvouletým Benediktem (2) nebyl sebemenší problém v hlídání. Petra si možná jen nechtěla připadat ve vztahu navíc. Jako páté kolo u vozu. Nebo její úmysly se sympatickým hercem nejsou zas tak křišťálově čisté?

To, že ji opustil těsně před porodem druhého dítěte, mu už odpustila.

Drží se ho jen kvůli penězům?

Oba dva vypadají opravdu šťastně a zamilovaně. I kdyby Petře nešlo o žádné postranní úmysly, vztah s Romanem se jí docela vyplácí. Díky němu má jednu muzikálovou roli za druhou a moc dobře ví, že nechat si ho utéct by znamenalo pořádný kariérní sešup. Není proto divu, že si ho hlídá na každém kroku. Mimo práce je vidět po jeho boku také na všech společenských akcích. Je to proto, že ze své vlastní zkušenosti dobře ví, jak je Roman mezi svými nejen hereckými kolegyněmi ze showbyznysu chytlavý? Sami se totiž poprvé potkali a seznámili na chodbě během natáčení filmu Decibely lásky, kde Petra hrála. Dotáhne to mazaná blondýnka až do zdárného konce a dosáhne svého vysněného cíle?

Bojí se, aby nezůstal nakonec sám?

I přesto, že se Roman se svou první ženou Terezou rozvedl, na svoje dvě společné ratolesti, dcerku Editku a synka Benedikta nedá dopustit. Ty si rozumí i s jeho přítelkyní Petrou a Tereziným mladým přítelem miliardářským synkem Jakubem Malinou (29). To, že Roman Terezu opustil těsně před jejím druhým porodem je tedy už dávno zapomenuto. Oba se tak posunuli dál a Roman daleko víc vnímá i to, že už není ten mladíček obcházející jednu párty za druhou. „Tehdy jsme tím poměrně všichni žili, pořád jsme pařili, jezdili společně na výlety. Ale už to mám za sebou. Dnes na ty pařby nejsem,“ svěřil se herec s tím, že radši vezme děti a vyjede do přírody. Domů si ale přitom nasadil o patnáct let mladší partnerku, která rozhodně nevypadá na to, že by se po třicítce chtěla usadit doma a pečovat o něho i hromadu dětí. Nebude právě tohle pro hvězdný pár velký problém? Jak se bude Roman tvářit, až ho Petra jako novopečeného snoubence začne týden co týden tahat do společnosti? Na to si budeme muset počkat minimálně do podzimu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden