Moje šťastná hvězda

Pochlubil se novou láskou!

Po letech trápení se na JIŘÍHO PLOYHARA (46) konečně usmálo štěstí. Dojde s novou partnerkou až k oltáři a dočká se konečně i potomků?


Herec Jiří Ployhar (46), kterého diváci znají ze seriálů Slunečná či Hvězdy nad hlavou, všechny překvapil, když se na kolonádě objevil s neznámou kráskou. Podaří se mu konečně založit rodinu?


Na tu pravou čekal dlouho


„Už jsme spolu byli krátce před rokem a půl a pak zničehonic jsme se najednou znovu potkali, napsali si,“ nechal se Ployhar slyšet o svém novém vztahu na jaře, který však neměl jednoduchý začátek, už jen kvůli tomu, že je jeho partnerka o dvacet let mladší.


Sympatický Jirka, který si soukromí vždycky pořádně střežil, nikdy ženy nestřídal a úpěnlivě čekal na tu pravou, najít ji se mu však dlouho nedařilo. Přiznává totiž, že je velký romantik, což se v dnešní době zrovna moc nenosí.


„To je právě úskalí u mladých žen, že nechtějí toho hodného romantika, chtějí mít rebela. A až pak, když je jim přes 30, si uvědomí, že ten Jirka, jak on ráno vstal a dělal mi snídani, proč já byla tak blbá?“ vysvětlil herec, s čím se doteď ve vztazích potýkal. 


Přiznal závislost na drogách


Nová láska mu také pomáhá vyrovnat se s těžkou minulostí. V březnu letošního roku totiž přiznal nejen přítelkyni, ale i údajnou závislost na drogách. Nyní už je ale herec ze všeho úspěšně venku a k temnému období svého života už by se nikdy nevrátil. Tedy doufá v to, co jiného mu ale zbývá.


Randil s tanečnicí?


Ještě nedávno byla bývalá hvězda Slunečné spojována s tanečnicí Michaelou Novákovou (27), kterou diváci mohou znát z taneční soutěže StarDance, kde se objevovala po boku rybáře Jakuba Vágnera (40). Zdali ale mezi nimi bylo něco víc, to si můžeme jen domýšlet.


O bývalých partnerkách se totiž baví jen velmi nerad. Nyní by to ale konečně mohlo být to pravé ořechové, když se s krásnou blondýnkou objevil na veřejnosti. A je znát, že je opravdu zamilovaný, což naznačuje jeho neustálý úsměv od ucha k uchu. 


Stane se konečně otcem?


Už když herec oslavil čtyřicátiny, nechal se slyšet, že by rád založil rodinu a byl nejen milujícím strýčkem, ale i tatínkem. A teď má k tomu herec skvělou příležitost. Vyjde mu to konečně a rozšíří tak slavný umělecký rod? Na to si ještě asi chvilku počkáme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden