Můj čas na kafíčko

Podaří se Tereze Brodské udržet manželství?

S fotografem Herbertem Slavíkem (60) žije Tereza Brodská (55) už téměř třicet let a pro jeho spokojenost je ochotna udělat maximum.

Herečka známá ze seriálu ZOO poskytuje svému muži skvělé zázemí, nenutí ho do domácích prací, mlčí, i když se jí něco nelíbí, a dokonce přistoupí na všechny jeho návrhy, jen aby byl doma klid.

Herbert tak má od ní všechno takříkajíc naservírované na zlatém podnose a dá se říct, že není příliš zvyklý na to, aby mu někdo nevyhověl, nebo dokonce odporoval. Proslýchá se ale, že ani tak není spokojený a v minulosti už se měl poohlédnout po nějakém tom povyražení.

Přestala snad být Tereza pro svého muže zajímavá? Ještě před pár lety říkala, že se o sebe nijak zvlášť nestará, necvičí ani se moc nemaluje.

Dnes ale jako by to byla jiná Tereza, která se nebojí experimentovat s barvou vlasů, nosí výrazné rtěnky a patří mezi nejelegantnější české herečky. Že by se přemohla a snažila se být ke vší té starosti o domácnost ještě přitažlivá pro svého muže, aby si zajistila jeho věrnost?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden