Moje šťastná hvězda

Podaří se Tereze Brodské zachránit manželství?

Poslední dobou se mluvilo o manželské krizi. Bylo to proto, že na sebe neměli čas?

Jejich manželství prý možná vypadá jako reklama na štěstí, mezi Terezou Brodskou (55) a Herbertem Slavíkem (61) to ale asi není růžové. Blíží se snad rozvod?

Nedávno měla ošklivý zápal plic, s herečkou ze seriálu ZOO to bylo vážné. Povídá se, že Tereza Brodská (55) pak do jisté míry přehodnotila životní priority. Není žádným tajemstvím, že její manžel doma „nesmí“ luxovat nebo mýt nádobí, jeho partnerce to dle jejích slov nepřijde sexy.

Informace ze zákulisí českého showbyznysu naznačovaly, že Herbert Slavík (61) svého postavení „alfa samce“ rád využíval. Objevily se i zvěsti o tom, že si měl najít mladší ženu. Možná se doma prostě nudil.

Vždyť už před časem ho fotografové načapali s jednou kráskou, jak byli „zašiti“ za paravánem v jedné kavárně. Nicméně ať to bylo dosud jakkoli, v poslední době se zdá, že se role obracejí.

Tereza Brodská (55) a Herbert Slavík (61).  Vyprchala z jejich vztahu veškerá vášeň?

Podlehla kolegovi ze seriálu?

Náš zdroj, který má k partnerům velmi blízko, naznačil, že fotograf začal mít strach, že by se mu mohlo manželství brzy rozpadnout. Zejména prý proto, že se povídalo o románku Brodské a Pavla Řezníčka (57) ze seriálu Smysl pro tumor.

Během natáčení to mezi nimi mělo hodně jiskřit, a dokonce kolovaly historky, že jsou jako dva puberťáci, kteří si myslí, že je nikdo nevidí a nechápe jejich náznaky či posunky.

Může to být samozřejmě jen bujná fantazie některých členů štábu. Na druhou stranu herečka vypadá stále fantasticky a nikde není psáno, že by nějakému charismatickému kolegovi nemohla podlehnout.

Stále je to krásná žena, stárnutí na ní není znát.

Uvědomil si vůbec, co se děje?

Je možné, že si Slavík uvědomil, co všechno by se mohlo stát. Několik na sobě nezávislých zdrojů v posledních dnech uvedlo, že fotograf se má doma opravdu snažit. Prý svoji drahou polovičku všude chválí a vypadá to, jak by byla středobodem jeho světa.

To je samozřejmě krásné. Pokud nejsou ovšem umělcovy důvody ryze zištné, protože mu začalo „téct do bot“. Buď jak buď, do uzávěrky tohoto čísla se nám nepodařilo Slavíka nachytat s jinou ženou, takže se zdá, že to myslí vážně.

Jednou už se zklamala

V redakci jsme se shodli na tom, že by byla velká škoda, kdyby se tento pár rozešel. Podle nás to ani Brodská nechce dopustit. Zaprvé proto, že manžela stále velmi miluje, a zadruhé si už jedním rozvodem před časem prošla.

V jedenadvaceti si vzala filmového producenta Jordiho Niuboa (59). Manželství jim vydrželo pouhé čtyři roky. Se Slavíkem jsou spolu osmadvacet let a snad ještě nějaký ten rok přidají. Na druhou stranu ponorková nemoc mezi nimi být může, to se prostě někdy stává.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden