Můj čas na kafíčko

Podařilo se Batulkové utajit svatbu se Zajícem?

Velký zvrat možná nastal v životě herečky známé ze seriálu Slunečná, Dany Batulkové (65).


Přestože se spekulovalo o tom, že se před časem rozešla se svým dlouholetým partnerem, divadelním režisérem a ředitelem Ondřejem Zajícem (54), vyvedla ho nedávno na premiéru filmu Franta mimozemšťan.


Ondřej Zajíc (54).

Jako jedna velká rodina

Na premiéru dorazila i hereččina dcera Mariana (29) se synem Jakubem (40) a jeho partnerkou Sarou Sandevou (26). Všichni si náramně notovali a zdálo se tak, že je ve vztahu Batulkové se Zajícem vše zalité sluncem.

Radostná atmosféra má možná svůj důvod. Do naší redakční pošty dorazil dopis s informacemi od tajného zdroje, že se měla herečka s partnerem potají vzít.

Skončili spolu před oltářem?

Nebyla to ale žádná velká svatba, nýbrž komornější, na které se objevili skutečně jen ti nejbližší. Pokud se to opravdu stalo a náš informátor si to nevymyslel, herečce na dálku gratulujeme. Evidentně se jí se Zajícem podařilo překonat krizi, kterou měl jejich vztah procházet před dvěma lety.

Herečka dokonce tehdy, možná natruc, odjela na dovolenou se svým kamarádem Miroslavem Trávníčkem, což mnohé překvapilo. Kolovaly dokonce zvěsti, že Trávníček není žádný její kamarád, ale milenec. Podobným spekulacím jde ale Batulková naproti.

Ačkoli je velmi aktivní na sociálních sítích, život se svým partnerem nesdílí. A když nejede na dovolenou s kamarádem, tak vyrazí spíš s dcerou Marianou než se Zajícem. Na druhou stranu je to právě Mariana, kdo v minulosti několikrát sdílel důkaz, že její máma není sama.

Dcera ráda odhaluje soukromí

Na jejím internetovém profilu se objevila třeba fotka, jak Batuková s celou rodinou, včetně Zajíce, tráví spokojené chvíle u vánočního stromečku. Ačkoli by svatba byla její velký životní krok, vyloučit ji samozřejmě zcela nemůžeme. Herečka byla ve svém životě vdaná pouze jednou, a to za herce Davida Prachaře (65).

Ten jí ale později utekl za mladší kamarádkou Lindou Rybovou (48). Batulková mu to nemohla dlouhé roky zapomenout a usmířit se prý dokázali až během natáčení Slunečné. S Lindou Rybovou ale nejspíš nepromluví do konce svého života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden