Můj kousek štěstí

Rozvrátí dluhy manželství Brzobohatých?

Tvrdá zkouška lásky.

Partneři začali novou kapitolu života. Láska jen kvete, ovšem má to i stinné stránky, které je mohou dřív či později dohnat a z idylického ráje udělat nehostinné peklo.

Daniela Brzobohatá (45) přiznala, že minimálně na dalších třicet let mohou s Ondřejem Brzobohatým (41) na nákup jakýchkoli dalších nemovitostí zapomenout. Jejich nové hnízdečko lásky je totiž v lukrativní čtvrti v Praze 1 a manželé se kvůli němu dost zadlužili.

Já to říkal

Údajně přitom mezi nimi nepanovala úplná shoda. Pořídit si takový závazek může v budoucnu dělat pořádnou neplechu. Stačí nějaké nedorozumění, hádka a jeden, nebo druhý vytasí argument ve stylu „já ti to říkal, neměli jsme to dělat“.

S Ondřejem oba dobře vědí, že žádná idylka netrvá věčně.

A takto to může jít roky. Za rozvody už stály větší maličkosti, než případná prázdná domácí kasa v kontrastu s životem v luxusu, ovšem na dluh. Navíc je tu ještě jeden, daleko větší problém.

A co miminko?

Daniela se v minulosti mnohokrát nechala slyšet, že chce dítě, jen neměla chlapa, kterého by si vedle sebe přála. Toho už nějaký ten pátek má, ovšem miminko ne. Je na stole téma adopce?

„Tabu to není. Chce to ale hrozně odvahy, aby člověk tento krok udělal,“ nechala se slyšet brunetka. Ondřej Brzobohatý je v tomto ohledu poněkud váhavý. Prý by si moc přál potomka vlastní krve.

Co udělá, když se ho nedočká s manželkou? Bude se o to snažit jinde? Zkrátka tohle slavné manželství sice vypadá na první pohled dokonale, asi ale potvrzuje rčení, že zdání někdy docela klame.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden