Moje sladké tajemství

Podpořili ji fanoušci

Její sokyně to pěkně schytává!

Dlouhé měsíce nikdo netušil o emočně vypjatém období herečky Pavly Tomicové (60). Rapidně zhubla a není se čemu divit.

Její manžel, herec Ondřej Malý (56), ji po 19 letech opustil a našel si o několik dekád mladší partnerku, seriálovou herečku Kristýnu Kociánovou (37). Malý už čeká s herečkou dokonce dítě, což se nelíbí zastáncům Tomicové, a Kristýně posílají drsné vzkazy!

Bude vysmátý, až bude z miminka puberťák?

Může jí to ublížit?

Tomicová s Malým k sobě neodmyslitelně patřili, během manželství se stali také hereckymi kolegy a pikantní je, že jeho nová milenka Kociánová hrála po boku Tomicové v seriálu Slunečná. Teď je v obležení naštvaných fanoušků, kteří se Tomicové zastávají.

Milenka Malého už si přečetla na své sociální síti nenávistné komentáře typu: „Že se nestydíš, ty špíno!“ Další její dnes už bývalá fanynka jí upřímně sdělila, že ji měla ráda už v Ordinaci, a teď jen nevěřícně kroutí hlavou. Lidé rozhořčeně konstatují, že to, co Kociánová udělala, se jí vrátí jako bumerang a šťastná nebude.

Lidé jí nadávají, to ale není v jejím stavu dobré.

Nepřejí jí štěstí

Je tedy pravda, že Malý ani Kociánová se k Pavle pěkně nezachovali, ale nevíme, co se ve skutečnosti stalo. I kdyby byli za největší padouchy, číst takové komentáře může být pro maminku v pokročilém stadiu těhotenství i nebezpečné.

Časem se ukáže, zda nový pár vedle sebe bude spokojeně žít a zpřetrhání dlouhodobého soužití mělo nějaký význam, nebo se jedná jen o chvilkový úlet. V každém případě si to herečka Kociánová u veřejnosti dost rozházela. Tomicová sice ztratila muže, ale objevila lásku fanoušků, kdy zjistila, že jich nemá málo. A mezi nimi může být osudový muž.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden