Můj čas na kafíčko

Podvádí manželku se svou kolegyní?

Herec z Ulice Roman Vojtek (51) hraje v nekonečném seriálu manžela pohledné herečky Kateřiny Janečkové (40). Anonymní zdroj nám prozradil překvapivé informace o tom, že Vojtek občas zkusí s Janečkovou zaflirtovat.

Manželka mu nestačí?

Trochu to tak začíná vypadat, jako by mu přestala stačit jeho krásná manželka Petra Vojtková (36), se kterou dokonce čeká druhé společné dítě! Jako by byl úplně utržený ze řetězu a potřeboval si dokázat, že je o něj mezi ženami stále zájem.

Povídá se, že kamkoli přijde, je ho všude plno, a zejména to platí na natáčení Ulice. V ní má mít nejblíže k herečce Kateřině Janečkové, která vypadá velice dobře, a vlastně se mu není co divit.

Kateřina Janečková (40).

Hodí se k sobě

Dokonce si i v redakci myslíme, že by jim to spolu slušelo, jenže to má velký háček. Vojtek je ženatý a jeho manželka čeká dítě. Problém je v tom, že kdyby Vojtkovou opravdu podvedl a třeba od ní i odešel, zrovna v jeho případě by to nebylo poprvé.

Je tomu osm let, co Vojtek svým útěkem od těhotné manželky Terezy Vojtkové (43) způsobil velký mediální poprask. Stal se pro veřejnost přímo vyvrhelem a ženy na něm nenechávaly nit suchou. „Namyšlený frajírek a pěknej zbabělec,“ vzkázala mu jedna z nich prostřednictvím internetového komentáře.

„Je to nezodpovědný deb*l. Jak jinak nazvat chlapa, který udělá dvě děti a ještě před narozením toho druhého zjistí, že už manželku nemá rád,“ zněl další z komentářů. Všichni byli na straně Terezy Vojtkové. Tu tehdy zrada dostala na absolutní dno psychických sil, a dokonce skončila na antidepresivech.

Další nevěra?

Potkal ji osud, který si žádná žena nezaslouží. Pevně tak v redakci věříme, že něco podobného by své současné manželce snad už neudělal. A pokud skutečně s Janečkovou flirtuje, nejde o skryté úmysly, ale pouze se tím snaží zjistit, jestli je o něj ještě mezi ženami zájem.

Petra Vojtková na nás působí jako sympatická žena, která Vojtka miluje. Byla by tak velká škoda, kdyby svou nevěrou zatím veskrze idylické manželství zničil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden