Moje šťastná hvězda

Podvedla Berenika manžela s milencem?

Moje šťastná hvězda

Už dlouho se šušká, že mají s manželem velkou krizi. Teď se ale zdá, že to vyvrcholilo nevěrou, což klidně může způsobit rozvod...

Krásná BERENIKA KOHOUTOVÁ (32) vždy muže přitahovala. A nejinak tomu je, i když je vdaná. Podlehla svodům nějakého jiného chlapa?

Momentálně televizní diváci vídají Bereniku Kohoutovou (32) v seriálu Jedna rodina. Po pracovní stránce si tak brunetka nejspíš nemá na co stěžovat. Avšak říká se, že s jejím manželstvím s Kryštofem Kubínem (35), s nímž má herečka dcerku, to jde z kopce. Co se u Kohoutové děje?

Zamilovala se do kolegy?

Není to tak dávno, co se v českém showbyznysu šuškalo, že si herečka začala románek se svým kolegou ze seriálu Jedna rodina Filipem Blažkem (49). Ani herec prý totiž není ve svém manželství spokojený. Jeho manželce údajně záleží hlavně na penězích a Blažek se prý mohl přetrhnout, aby

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden