Moje sladké tajemství

Pomáhá jí osobní strážce?

Polák by pro ni zřejmě udělal první poslední.

Není žádným tajemstvím, že hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) měla být kdysi milenkou uměleckého ředitele Hudebního divadla Karlín Pavla Poláka (51). A zdá se, že možná ještě není všem dnům konec.

City z jeho strany zjevně stále neochladly, a pokud ji přítel Přemek Forejt (36) nepožádá o ruku, kdoví, jak to dopadne!

Forejt by si ji měl asi víc hlídat.

Role, o kterých se jí ani nesnilo

Tenkrát se o ní říkalo, že si s téměř o čtvrt století starším mužem začala kvůli tomu, aby v divadle dostávala lepší role. Jestli je to pravda, s jistotou nevíme.

Zatím má oči jen pro něj. To by se ale mohlo brzy změnit.

Na druhou stranu to, po čem toužila, se jí do puntíku splnilo. Ať to bylo tehdy jakkoli, dnes už nemá brunetka podobné věci zapotřebí. Bývalý milenec ale na ni nejspíš zdaleka nezapomněl.

Pořád tahá za nitky

V Karlíně Burešová pořád platí za jednu z hlavních tváří a o zajímavou a slušně placenou práci nemá nouzi. Všichni si proto myslí, že v tom má opět prsty Polák. Loni například dostala šanci zazářit v muzikálu Osobní strážce podle stejnojmenného hudebního filmu z roku 1992. A jistě má pro ni do budoucna i další nabídky.

Co na to říká Forejt?

Otázka je, jak se k celé věci postaví Přemek Forejt. Burešová totiž čeká na zásnubní prsten jako na smilování, ale on se evidentně k ničemu nemá. Jen aby nakonec neskončil s očima plnýma slz.

Přece jen Polák zřejmě ví, jak na svou múzu zapůsobit, a snadno by se tak mohlo stát, že si kuchtík bude muset sbalit kufry a odejít z jejich vymazleného hnízdečka lásky. Tedy pokud se konečně nerozhoupe a nepoklekne před ní s briliantem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden