Můj kousek štěstí

Pomáhá své holce do záhuby?

Jako matka to teď měla ještě snadné, pár byl pod dohledem kamer...

Tohle nemusí dobře skončit! Moderátorka Iva Kubelková (45) a slavná „exjágrovka“ nechala své dceři hodně dlouhé vodítko. A ji neměl během karlovarského festivalu pod kontrolou zřejmě vůbec nikdo.

Slušelo jim to, to se tedy musí nechat. Mladý Adam Mišík (25) a ještě mladší Natálie (17),dcera modelky a bývalé přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (50) Ivy Kubelkové (45), přitahovali ve Varech zraky všech jako magnet. Bylo co okukovat.

Její neskutečné křivky po mámě i ohoz a ležérní chování vymodelovaného a také pečlivě v obličeji namalovaného (!) herce – to opulentním večírkům filmových hvězd seklo. Matka Kubelková sice byla většinou v dosahu, ale vztah vyhlášeného svůdníka a své dcery komentovala v klidu. Možná až moc velkém.

„Myslím si, že je to věc mojí dcery, s kým chodí a s kým je jí fajn,“ pokrčila tahle benevolentní gardedáma rameny. Možná v tu chvíli neměla ještě dočtený seznam Mišíkových dosavadních přítelkyň.

Namátkou jmenujme účastnicí reality show Love Island Nikol Treterovou (22) či Miss Miss Czech Republic Denisu Spergerovou (22), nebo herečku Saru Sandevu (25), právě tu, která nyní randí s jiným milovníkem, hercem Jakubem Prachařem (38). Není pochyb o tom, že mladý Mišík, syn rockové legendy Vladimíra Mišíka (75), se Ivě Kubelkové líbí.

Jako modelku ji jeho namalované oči nepřekvapily a jeho rozjívenému chování prý chvílemi nadšeně aplaudovala. Možná pohled na atraktivního mládence v ní samé vzbudil drobné nutkání. Agentury nepíší o tom, zda vůbec a případně jak daleko se ve Varech pohyboval její manžel George Jirasek (64).

A absence hlavy rodiny mohla jí samotné do hlavy zasít semínko pokušení. Ostatně ve srovnání s dnešní praxí mladé generace má co dohánět. Kromě Jágra byl jejím známějším intimním přítelem ještě automobilový závodník Martin Koloc (54) a tím výčet celebrit, které má na svém kontě vicemiss České republiky z roku 1996 končí. Tedy zatím...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden