Můj kousek štěstí

Pomalu to vypadá na diagnózu...

Chodí teď vůbec po světě chlapík, se kterým by vydržela?

Osm měsíců všichni s napětím sledovali, jak dopadne její další vztah. A pak přišel den, kdy přiznala, že skončil jako šest předešlých známostí. Rozchodem.

Jsou lidé, co se proslavili svým múzickým uměním, jiní jsou mocnými politiky, nebo mají jen hodně peněz. Agáta Hanychová (37) ohromuje republiku svou snahou získat stálého partnera, ale především zároveň neuvěřitelnou schopností o partnery přicházet. Dlužno podotknout, že je tahle matka dvou dětí, jež si stihla obstarat nejprve se svým prvním partnerem a pak s manželem, i dcerou slavné matky.

To bývá ke slávě poněkud trapná kvalifikace, ale připomeneme-li nedávný neúspěch Veroniky Žilkové (60) ve stejné disciplíně, když byla svým mužem Martinem Stropnickým (65) dosti odporným způsobem vyměněna za mladou stážistku, je tu příbuzenská souvislost poměrně zajímavá.

Můžeme se ptát, jak to tyto dámy proboha dělají, nebo, a to už spíš, lze vážně přemýšlet o nějakém rodovém prokletí. Agáta o svém již čerstvě bývalém příteli Andreji Nikovovi mluvila ještě nedávno v superlativech. Prý je to jediný chlap ze všech, které poznala, co má mozek, obdivuje ho, zároveň se ho ale bojí...

Napovídala o něm hodně. A pak – jako když utne. Obrázků na Instagramu ubylo a Agáta si překvapivě otevřeně pustila pusu na špacír v živém vstupu.

„Přece nebudu zůstávat v něčem, co je na ho.... Je mi už 37 a nechci strávit zbytek života s někým, s kým to nebude ono,“ ulevila si a sprosté slovo zopakovala.

Nikov se prý zařadil mezi chlapy, kteří si nenašli cestu k jejím dětem, Mie (4) a Kryšpínovi (10). Pokud se na její rozchody budeme dívat z tohoto úhlu pohledu, možná bychom mohli Agátino rozvazovaní známostí hodnotit jako zodpovědné chování, kterým jen potvrzuje zásadní pravdu – najít správného partnera je životní výhra.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden