Moje šťastná hvězda

Pomohli jí ke slávě její rodiče?

Hraje jednu z hlavních postav v nekonečném seriálu Ulice. Předtím ovšem o Kristýně Hrušínské (37) věděl jen málokdo, ačkoli se narodila do slavné herecké rodiny.


Je dcerou Jana Hrušínského (67) Miluše Šplechtové (64). Není proto ani trochu divu, že si všichni myslí, že se do povědomí diváků dostala jen díky nim. 


O výhody nestojí


Představitelka Vandy vystudovala cestovní ruch, nakonec ale zjistila, že kumšt je přece jenom to, po čem její srdce prahne. Sama však slova o protekci rázně odmítá a i přátelé o ní říkají, že je velmi cílevědomá a pracovitá a všechny své role si vydobyla pouze a jen svým vlastním úsilím.


Už před lety si zahrála například v Pojišťovně štěstí a na prknech, která znamenají svět, rovněž září už nějaký ten pátek. Přesto se nikdy v životě nesetkala s tak ošklivými názory na svou osobu jako dnes, kdy hraje v jednom z nejsledovanějších seriálů. Někteří jí dokonce píšou, aby raději s herectvím sekla úplně, což jí přijde vyloženě k smíchu.


Ze zlých řečí si nic nedělá


Nad takovou nenávistí už ale naštěstí umí mávnout rukou. Nic jiného jí ostatně nezbývá. Když je zkrátka někdo tak moc na očích, musí bohužel počítat i s velice negativními komentáři a je úplně jedno, jak talentovaný je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden