Moje šťastná hvězda

Pořád něco cítí k bývalé!

O herci a zpěvákovi Davidu Gránském (28) je veřejně známo, že si pozornost svých fanynek náležitě užívá. Jak sám prozradil, má rád, když s nimi může komunikovat na sociálních sítích a být s nimi v kontaktu.

Také přiznal, že často dostává i nemravné návrhy od některých z nich, což mu zjevně také nevadí. Jenže nejsou to údajně jenom jeho ctitelky z řad fanynek, ale také mnoho kolegyň ze seriálu Sestřičky Modrý kód. Ty prý na něm mohou oči nechat. Hlavně tedy jedna, se kterou má Gránský společného víc než dost.

Proč se nemuseli?

Není žádným tajemstvím, že mezi Gránského partnerky patřila i Míša Tomešová (29), která má nyní šťastnou a spokojenou rodinu s hvězdou Slunečné Romanem Tomešem (33). Pro herečku byl David její druhou velkou láskou a jejich rozchod nebyl údajně zrovna dvakrát hezký.

Když se tedy před časem dozvěděli, že spolu budou hrát v jednom seriálu, není se moc čemu divit, že z toho nadšením do stropu opravdu neskákali. Zprvu to pro ně muselo být velmi těžké, jak je ale vidět, čas evidentně všechny rány zahojil a nakonec spolu po letech dokázali opět najít společnou řeč.

,,Jsem ráda, že jsme v téhle sestavě. Vzhledem k tomu, že se naše parta známe už delší dobu, je to pro nás jednodušší,“ svěřila se s úsměvem na tváři Michaela. Netrvalo dlouho a mezi herečkami, konkrétně tedy mezi Tomešovou a Natálií Halouzkovou (20), mělo údajně před časem dojít k žárlivým scénám.

Začal o něho velký boj

Míša totiž podle všeho pojala podezření, že její mladší kolegyně a také kamarádka v jednom si měla začít na Davida tak trochu myslet. A protože měli spolu točit intimní scény, bylo to pro ni jednodušší. A kvůli tomu se měla Míša s Natálií pohádat. Proč ale Tomešová zničehonic tak vystartovala?

To dlouhou dobu mělo zůstávat záhadou. Pak se ale ukázalo, že to, co kdysi mezi Michaelou a Davidem bylo, zjevně není dávno uzavřenou kapitolou. Podle všeho s ním měla herečka začít trávit vícečasu, i na sociálních sítích to vypadá, že mají až poněkud nadstandardní vztah, oproti jiným kolegům. Bude v tom něco víc?

Rodinu neplánuje

Přednedávnem se idol žen svěřil, že zatím děti se svou manželkou Nikolou Gránskou (27) neplánuje. Ona by ale rodinu už chtěla.

Je to tak, že se hvězda Sestřiček nechce vázat, neboť si chce užít právě ještě nějaký ten nevinný románek se svou kolegyní, nebo to dokonce skončí tak, že nakonec oba opustí své partnery a stane se z nich zase pár?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden