Moje šťastná hvězda

Pořád to mezi nimi jiskří!

V době manželské krize našla KLÁRA MELÍŠKOVÁ (50) útěchu v náruči VIKTORA TAUŠE (48). Románek sice neměl dlouhého trvání, zdá se však, že je dodnes pojí něco neobyčejného.


Přestože spolu oficiálně Klára Melíšková (50) a Viktor Tauš (48) nic nemají, vypadá to, že dávné city ještě nebyly tak docela zapomenuty. Kdoví, možná se dřív nebo později provalí, že se k sobě bývalí milenci zase vrátili.


Hlavní hvězda seriálu Podezření je údajně bez stálého partnera a nejde si nevšimnout, že kdykoli se objeví po boku pohledného filmového režiséra, doslova se rozzáří. 


Jako dva magnety 


Když se v roce 2016 dali údajně Melíšková s Taušem dohromady, byli oba ještě zadaní. Taušovi se rozpadalo manželství s herečkou Evou Jeníčkovou (57), Melíšková se rozváděla s otcem svých dětí, dabérem Lukášem Hlavicou (56).


Tehdy si měli milenci vzájemně vypomoci se zlomeným srdcem a najít v sobě útěchu a zalíbení. Vůbec poprvé je fotografové nachytali v Karlových Varech během vášnivého líbání u tamní říčky Teplá před necelými šesti lety.


Tvoří snad herečka a režisér znovu pár?

Románek ale neměl podle všeho dlouhého trvání, a jak začal, tak také skončil. Zatímco Melíšková měla zůstat sama bez partnera, vedle lamače ženských srdcí se prý střídala jedna partnerka za druhou.

Kdo by si ale myslel, že je tak mezi nimi definitivní konec, pletl by se. Uplynulé měsíce totiž ukazují, že to k sobě bývalé milence přitahuje doslova jako dva magnety. Znamená to, že si k sobě zase našli cestu? 

Objetí a letmé doteky 

Loni v létě během setkání na karlovarském festivalu se herečka s režisérem objímali tak intenzivně, že jim přátelský vztah věřil asi jen málokdo. Den nato si dali prý rande v jedné tamní kavárně, kde to mezi nimi podle svědků přímo jiskřilo.

Neustále se objímali, hladili a něco si špitali. V závěru loňského roku se pak společně objevili na křtu nového alba písničkáře Miroslava Kemela (58), kde Melíšková působila opravdu zamilovaně.

A je to jen pár dní, kdy herečka v Českém rozhlase mluvila o vnitřní prázdnotě a na otázku, kdy pominula, odpověděla: „Když jsem se rozešla s bývalým manželem, zamilovala jsem se a začaly se dít úplně neuvěřitelné věci.“

Není pochyb o tom, že Klára Melíšková mluvila právě o Viktoru Taušovi, který je možná skutečně tím pravým, když je to k sobě tak moc pořád táhne...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden